0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter

POBUNA U SLOVENIJI: Vujović smenjen!

Objavljeno: 27.11.19 u 18:08

Tek što je seo na klupu selekcije Slovenije, proslavljeni jugoslovenski rukometaš, a sada trener je smenjen.

Veselin Vujović nije više selektor Slovenije. Tako je odlučio RS Slovenije posle pobune koja je izbila među igračima samo mesec i po dana pre početka Evropskog prvenstva. Naime, pojedini igrači su istakli da će bojkotovati prvenstvo ako legendarni rukometaš ostane na mestu selektora:

– Upravni odbor Rukometnog saveza Slovenije na današnjoj sjednici jednoglasno je odlučio da raskine ugovor o saradnji sa Vujovićem, koji je na klupi naše selekcije bio od maja 2015. godine. Nakon više od četiri godine odlične saradnje, zasićenost unutar nacionalnog tima nedavno je počela da uzima maha, što bi moglo da znači značajno ograničenje i preveliki rizik za predstojeće prvenstvo – stoji u saopštenju RS Slovenije.

Veselin Vujović je pre dve godine vodio Sloveniju na Svetskom prvenstvu u Francuskoj kada je ova selekcija osvojila bronzanu medalju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter