0
Domaći fudbal

Foto: Olimpijakos

LAZAR RANĐELOVIĆ ZA HS: Volim Crvenu zvezdu, ali se nadam da će Olimpijakos slaviti u Pireju!

Objavljeno: 27.11.19 u 11:10

Fudbaleri Crvene zvezde će u duelu protiv Olimpijakosa u direktnom duelu rešavati pitanje ostanka u Evropi.

Neće im nimalo lako biti u Pireju gde ih očekuje kvalitetan protivnik ali i Olimpijakosovi posvećeni navijači.

Lazar Ranđelović jedan je od fudbalera kojima se predviđa svetla budućnost i budući nosilac igre crveno-belog tima iz Pireja, a u razgovoru za HotSport govorio je o igri Olimpijakosa u Ligi šampiona, duelu sa Totenhemom u Londonu, kao i meču koji ih očekuje 11. decembra protiv Crvene zvezde.

Mislim da smo igrali veoma dobro ove sezone u Ligi šampiona. Pokazali smo da možemo da pariramo najvećim svetskim klubovima, možda je nedostajalo malo sreće što se rezultata tiče. Mislim da smo mogli da imamo više bodova s obzirom da nas niko nije nadigrao toliko do sada, ali opet, to su vleiki klubovi, verujem da smo ostavili dobar utisak u Ligi šampiona – počinje Ranđelović razgovor za HotSport.

Za Olimpijakos, ali i Crvenu zvezdu cela evropska priča staje u 90 minuta koja će odigrati na ‘Karaiskakisu‘.

Da, sve staje u tih 90 minuta protiv Crvene zvezde kod nas u Grčkoj. Mislim da će i oni u meč ući sa sto posto svojih mogućnosti, pošto će pobednik meča obezbediti mesto u Ligi Evrope. Mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo taj meč jer zaslužujemo da se nađemo u Evropi i na proleće – ističe Ranđelović.

Ranđelović na meču u Beogradu nije nastupio, ali je potom Pedro Martins talentovanog srpskog igrača koristio kao ‘džokera’. Protiv Bajerna je Ranđelović na terenu proveo 60 minuta, a protiv Totenhema je juče ušao sa klupe u završnici meča.

– Nisam igrao u Beogradu, nadam se da ću sada igrati. Volim Crvenu zvezdu, ali ću sve od sebe dati za svoj klub. Nadam se da će Olimpijakos dobiti tu utakmicu. Imaću veliki motiv da igram protiv najvećeg kluba na prostorima Srbije, nadam se dobrom rezultatu i da ćemo obezbediti prolaz u Ligu Evrope – ističe Ranđelović.

U uzbudljivom meču u Londonu Olimpijakos je imao veliku podršku svoji navijača ‘Gate 7’ je stvorio atmosferu za pamćenje, a na početku meča pogurala je goste ka dva gola prednosti.

– Bilo je jako puno naših navijača u Londonu. Jako sam srećan bio kada sam ih video. Možda nam je to i dalo krila na početku meča i pomoglo da postignemo dva gola. Bili su jako dobri i glasni. Mislim da imamo najbolje navijače u Evropi što se moglo videti do sada, naravno da će nam to biti prednost, mnogo je lakše igrati kući pred takvim navijačima. Mislim da će nam oni dodatno pomoći i olakšati meč protiv Crvene zvezde jer su zaista neverovatni. Do 40 minuta smo imali dva gola prednosti. igrali smo jako dobro, pokušavali da postignemo još neki gol. U najgorem trenutku smo primili gol. U drugom poluvremenu smo počeli dobro, ali smo do kraja primili tri gola. Jako mi je žao zbog naših navijača. Pokazali smo da možemo da pariramo finalisti lige šampiona – kaže Ranđelović.

Crvena zvezda je u isto vreme vojevala bitku protiv Bajerna iz Minhena koji se sa ubedljivih 6:0 vratio u Nemačku.

– Nisam gledao taj meč jer smo i mi igrali u istom terminu. Na kraju sam video rezultat. Ipak, to je Bajern. Možda je Crvena zvezda mogla da izvuče bolji rezultat, ali ne mogu da govorim o meču koji nisam gledao – poručuje Ranđelović.

Dvadesetdvogodišnji Lazar Ranđelović imao je u prethodnim sezonama vrtoglav uspon. Na najbolji način je pokazao da se vredan rad i zalaganje isplati. Iz Radan Lebana prešao je 2016. godine u Radnički Niš gde je nakon dve odlične sezone prešao u Olimpijakos.

Jako sam srećan što igram u Ligi šampiona. To je želja i san svakog igrača. Želim da igram još više, da budem duže na terenu. Nadam se da će tako i biti. Srećan sam što mogu da pomognem ekipi i što trener Pedro Martins ima poverenja u mene. Navijači su me zavoleli i ja sam naravno njih. Podstaknu me svaki put kada izađem na teren da dam sve od sebe, daju mi samopouzdanje i podršku – ističe mladi fudbaler Lazar Ranđelović u razgovoru za HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter