2
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

KRAJ: Otkaz za Prosinečkog, navijači Zvezde na društvenim mrežama ga zovu na ‘Marakanu’ (FOTO)

Objavljeno: 27.11.19 u 16:30

Robert Prosinečki zvanično više nije selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a poznato je i ime koje bi moglo da ga zameni.

Kraj saradnje! Robert Prosinečki nije više trener reprezentacije Bosne i Hercegovine. Posle telefonske sednice FS BIH doneta je odluka da se prihvati sporazum o raskidu saradnje. Podsetimo, Robert Prosinečki je posle utakmice u Jermeniji podneo ostavku, ali se ubrzo predomislio i nastavio da vodi selekciju ‘zmajeva’.

Bosna i Hercegovina je kvalfikacije za Evropsko prvenstvo završila neuspešno, ali joj je ostala šansa kroz baraža. ‘Zmajevi’ će u polufinalu igrati protiv Severne Irske, a ako prođu ‘ostrvljanje’ čeka ih bolji iz duela Republike Irske i Slovačke. Bosance bi u tim mečevima mogao da vodi Safet Sušić.

Zanimljivo je to da je danas popularna zvezdaška fejsbuk stranica ‘Dnevna doza prosečnog zvjezdaša’ okačila anketu u kojoj je postavljeno pitanje ‘da li bi trebalo vratiti Prosinečkog na klupu Crvene zvezde’, većina od preko 55 posto je rekla ‘da’.

Naravno, Crvena zvezda ima trenera Vladana Milojevića koji je sa crveno-belima osvojio dve titule i koji tri godine zaredom vodi klub grupne faze evropskih kupova. Ipak, postoje nagađanja da bi šef stručnog štaba crveno-belih mogao put Dalekog ili Bliskog istoka, ali sačekajmo, daleko je januar mesec…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter