0
Košarka

IGOR KOKOŠKOV POSLE ŽREBA: Ne plašimo se nikoga, ali nećemo biti naivni!

Objavljeno: 27.11.19 u 16:50

Košarkaši Srbije će na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju igrati sa selekcijama Dominikanske republike i Novog Zelanda, a najteži protivnik u drugoj fazi mogla bi da bude Italija.

Svoje utiske posle žreba u Švajcarskoj izneo je novi selektor ‘orlova’ Igor Kokoškov. On je pozvao na oprez.

– Poštujemo sve naše protivnike koji će biti u na kvalifikacionom turniru u Beogradu, ali se ne plašimo nikoga. Nećemo biti naivni da nekog potcenimo. Pristup svakoj utakmici će biti maksimalan jer se radi o eleminacionom sistemu takmičenja gde se jedan loš dan i jedna loša utakmica kažnjavaju – rekao je Kokoškov.

On je dodao da je sve na stručnom štabu i igračima, ali da je najvažnije da svi budu zdravi pred letnje okupljanje.

– Sa nekim od ovih timova smo igrali prošlog leta i imali pozitivane rezultate. Ali ponavljam, naš fokus će biti na nama samima. Mi kontrolišemo našu pripremu za predstojeće leto. Želim našim igračima da budu zdravi, da imaju uspešne sezone sa svojim timovima, a onda da sakupimo sve najbolje što košarka u zemlji Srbiji ima i da ispunimo očekivanja ljubitelja košarke da se nacionalni tim kvalifikuje za OI u Tokiju – zaključio je Kokoškov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter