0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

ZOLTAN SABO ZA HS: Nismo ni u najlepšim snovima očekivali ovakav plasman na tabeli!

Objavljeno: 26.11.19 u 15:52

Nećemo da stanemo, a slede dva derbija sa rivalima iz vrha i važno je da smo promovisali igrače za koje imamo ponude – kače trener TSC.

Nema dileme da je TSC iz Bačke Topole hit ove sezone na srpskim terenima, a dobro skockana ekipa predvođena sa klupe dirigentom Zoltanom Sabom došla je u poziciju da se u 2020. godini bori čak za izlazak u Evropu.

Uspesi se nižu i jedan od tvoraca ‘čuda’ sa severa Vojvodine smatra da je drugarski odnos u timu važan preduslov kao i motivacija.

– Na svaki meč izlazimo da pobedimo. I samo od momaka tražim da se ispoštuje dogovor, a njihova borbenost je prepoznatljiva. Rad se isplaćuje i sada želimo da zaokružimo berićetnu jesen – kaže Sabo za HotSport.

Pobede se nižu i na strani gde se dolazi teško do bodova.

– Posle remija sa Voždovcem usledio je treći meč sa Mladošću i revanš za Kup. Izgledalo je da je lako u Lučanima, ali smo igrali dobro i efikasno.

FOTO: TSC

Nema odustajanja od svog stila.

– Respekt postoji, a onda na terenu želimo da smo pravi i žetvu ovolikog broja bodova nismo mogli da pretpostavimo u julu. Išli smo korak po korak i tako želimo da ovaj deo privedemo kraju.

Kada se pogleda tabela klub iz Bačke Topole je u samom vrhu.

– Nismo u najlepšim snovima očekivali ovakav plasman. I pojedinačno su se dokazali igrači, a Nenad Lukić je trenutno prvi strelac šampionata. Tu je i Vladimir Silađi i zajedno kao napadački tandem su najbolji što je još jedan veliki plus.

Neki od nosioca igre su na meti klubova iz inostranstva.

– Važna je bila i promocija i već imamo ponude. Ipak, cilj je da se kostur tima zadrži i tokom pauze dovedemo još dva kvalitetna pojačanja za prolećne ispite.

FOTO: TSC

Plan je da se polako promovišu naslednici.

– Davaćemo priliku mlađima postepeno, a već je u najboljem timu omladinski reprezentativac Bojan Balaž, koji je odigrao dobro kada je dobio priliku. Idemo zacrtanim putem bez tenzija.

Na kraju borba za izlazak u Evropu nije (ne)moguća misija.

– Ulazak u plej-of će nam omogućiti da se takmičimo sa najboljima, a ako uspemo da nadmašimo rivale imaćemo sjajan benefit. Ipak, Vojvodina i Čukarički su klubovi sa tradicijom i biće zanimljivi naši mečevi u poslednja dva kola. Pre toga nas već u petak čeka komšijski megdan u Senti sa Spartakom i želimo da nastavimo dobar niz – poručio je na kraju razgovora Zoltan Sabo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter