0
Evrokupovi

FOTO: screenshot

LIGA ŠAMPIONA: Bajer Leverkuzen slavio, Galatasaraj remijem zakomplikovao sebi život (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.19 u 20:53

U terminu od 18.55 odigrana su dva meča, a  dosta uzbuđenja viđeno je u završnici meča u Turskoj.

Bajer Leverkuzen je praktično obezbedio proleće u Evropi. Nastupaće nakon današnje pobede u Ligi Evrope, dok je Galatasaraj propustio priliku da večeras ‘overi’ Ligu Evrope primljenim golom u poslednjem minutu meča. 

Lokomotiva Moskva – Bajer Leverkuzen 0:2

U meču grupe D sastali su se Lokomotiva i Bajer. Gosti su pobedom sačuvali realne šanse da obezbede proleće u Ligi Evrope, dok je Lokomotiva sa tri osvojena boda zakucana za poslednje mesto na tabeli. Domaći tim je dobro otvorio meč, Aleksej Mirančuk je u 8. minutu postigao gol, ali je poništen zbog ofsajda. Gregorđ Kričovijak je dva minuta kasnije šutirao, ali je Lukas Hradecki odlično reagovao.

Minut kasnije na nesrećnan način domaći su imali gol zaostatka. Rifat Žemalditonov je blokirao šut nemačkog tima, a lopta je završila u golu Lokomotive.

Sven Bender je u 54. minutu unutar šesnaesterca uputio udarac koji je završio u golu, a Majkl Oliver je proverio VAR snimak kako bi proverio da li je golu prethodio ofsajd, nakon provere stajalo je 2:0 na semaforu.

Galatasaraj – Klub Briž 1:1

Turski predstavnik imao je rezultat protiv Briža tokom 92. minuta meča, a gosti do boda dolaze golom u zaustavnom vremenu čime će putnik u Ligu Evrope biti određen tek u poslednjem kolu.

Dobro je Galatasaraj otvorio meč, već u drugom minutu Omer Bajram imao je priliku iz slobodnog udarca, a Simon Minjole je odlično reagovao.

Zapretili su gosti preko Luisa Openda koji je udesno iz Voleja raspalio ka golu, a čuvar mreže turskog tima odlično je reagovao. U 48. minutu je Emanuel Denis odlično upošljen, a njegov udarac bibo je lak plen za Fernanda Muslera.

U 70. minutu nova šansa za domaćina, Adem Bujuk je oprobao udarac iz prve, a njegov volej prošao je kraj desne stative. Tri minuta kasnije David Okereke je probao da izjednači, ali nije u tome uspeo, šutirao je kraj gola. Diata je uspeo da izjednači u 92. minutu meča, a nakon toga su isključeni Mata i Diata, te su gosti meč završili sa dva igrača manje, ali su došli do velikog boda.

Liga šampiona 5. kolo:

Grupa A:

Galatasaraj – Klub Briž 1:1 (1:0)
(Bujuk 11 – Diata 90+2)

21.00 Real Madrid – PSŽ

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa B:

21.00 Crvena zvezda – Bajern
21.00 Totenhem – Olimpijakos

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa C:

21.00 Dinamo – Atalanta
21.00 Mančester Siti – Šahtjor

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa D:

Lokomotiva – Bajer Leverkuzen 2:0 (1:0)
(Žemaletdinov 11 ag, Bender 54)

21.00 Juventus – Atletiko Madrid

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter