0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MARKO NIKOLIĆ U POTRAZI ZA NOVIM KLUBOM: Videoton se kratkim saopštenjem oprostio od trenera!

Objavljeno: 25.11.19 u 13:39

Marko Nikolić će u narednom periodu tražiti novi klub, njegova misija je završena nakon dve godine.

Fehevar, poznatiji pod imenom Videoton ili MOL Vidi rastao se sa trenerom Markom Nikolićem. Ovu informaciju su podelili na svojim društvenim mrežama u kratkom saopštenju za medije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by MOL Fehérvár FC Official (@vidinstagram) on

Hvala ti na svemu učinjenom za naš klub, puno sreće u nastavku karijere – navedeno je na društvenim mrežama Videotona nakon završetka duge saradnje sa Nikolićem.

Marko Nikolić je na klupi Partizana sedeo u dva navrata, a 2017. godije u uzbudljivoj završnici šampionata doneo je duplu krunu Partizanu nakon čega je podneo ostavku i preuzeo Videoton.

Sa Videotonom je 2018. godine osvojio titulu, a godinu dana kasnije i kup, Fehervar je trenutno treći na tabeli sa samo dva boda manje od Ferencvaroša uz utakmicu više.

Ipak, već dugo je tinjalo neslaganje sa sportskim direktorom Zoltanom Kovačem i malo je nedostajalo da do ovakvog epiloga dođe letos, ali se nastavilo sa saradnjom. 

FOTO: FK Partizan 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter