0
Domaći fudbal

FOTO: A. Cvetković

IGRE OSVOJILE I SAJAM SPORTA: Štand SIM Srbije posetile brojne poznate ličnosti i veliki broj dece (FOTO)

Objavljeno: 25.11.19 u 12:03

Sportske igre mladih Srbije tokom Sajma sporta imale su puno promocija i poseta poznatih.

Štand Igara u Hali 1 tokom tri dana lepe manifestacije posetilo je preko 20.000 građana, pre svega mladih. A puno poznatih prodefilovalo je štandom, uživajući u druženju sa maskotom Igara Viktorom, slikajući se na čarobnom ogledalu i listajući reviju o sezoni uspeha 2019.

FOTO: A. Cvetković

Predsednica Dunav osiguranje SIM Srbije Ivana Jovanović, sa svojim timom kao i uvek bila je nasmejana i na raspolaganju svima. Mladi su se družili i sa poznatim sportistima, bilo je puno selfija, deljenja autograma i dobijanja suvenira sa znakom Igara.

U petak prvog dana Sajma sporta, specijalni gost na štandu Igara, bio je Dušan Duca Borković, najbolji automobilista Srbije. U subotu prvi gosti bili su fudbaleri Partizana Zlatan Šehović i Aleksandar Popović, koji su bili u pratnji potparolke kluba Biljane Obradović.

FOTO: A. Cvetković

Veče je bilo rezervisano za posetu ambasadorke Igara, lepe odbojkašice Ivane Nešović i Mladena Krstajića, eks selektora Srbije i nekadašnje velike fudbalske zvezde nemačkog Verdera. Nedelja je bila rezervisana za posetu iz Ljutice Bogdana. Štand Igara u pratnji pr kluba Miljana Miloševića, posetio je Nemanja Milunović. I tokom sva tri dana, uz decu, puno prijatelja Igara, predstavnika velikog broja opština, MOS, SSS i drugih divilo se predivnim velikim posterima koji su dočarali kako je to bilo na Igrama u preko 20 gradova ove godine.

FOTO: A. Cvetković

– Presrećna sam zbog velikog broja poseta. A posebno zbog broja dece koja su se non stop smenjivala na našem štandu. Maskota Viktor je imao pune ruke posla, a predivno je biloo videti kada deca dobiju souvenir i letkić, kako sa osmehom kažu, jedva čekamo proleće i nove Sportke igre mladih – istakla je predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, Ivana Jovanović.

FOTO: A. Cvetković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter