1
Domaći fudbal

FLIK: Ne znam još tim, ima onih željnih igre, ali i onih umornih! GORECKA: Zvezdi su bodovi potrebni!

Objavljeno: 25.11.19 u 18:10

Fudbaleri Bajerna stigli su danas popodne u Beograd, a večeras su održali redovnu konferenciju za novinare.

Prvi se prisutnima obratio vezista Bavaraca Leon Gorecka koji se brzo pridružio kolegama na treningu.

– Prošli smo grupu Lige šampiona, ali imamo svoj cilj. Želimo pobedu i prvo mesto u grupi. Ugodno nam je sa novim trenerom, poštujemo sve njegove taktičke zamisli. Dominiramo onako kako se od nas očekuje. Tri utakmice nismo primili gol, a postigli smo ih dosta. Naš cilj je uvek da ne primimo gol, a da ih damo što je više moguće – rekao je Gorecka, a onda se osvrnuo na atmosferu na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Volim da igram na stadionu kada je na njemu puno emocija. Radujem se takvoj atmosferi. Obožavam stadione koji su bučni. Normalno, naš cilj je da ubijemo raspoloženje na tribinama.

Od igrača najbolje poznaje bivšeg reprezentativca Nemačke Marka Marina, ali zna da opasnost preti sa još nekih pozicija.

– Marin! To je naš domaći igrač. Ali, nije samo on tu. Ima Zvezda igrača koji mogu da nam naprave probleme. Zvezdi su potrebni bodovi i biće veoma motivisani. Moraćemo da pružimo maksimum da bismo pobedili – rekao je Leon Gorecka.

Trener Bajerna Hans-Diter Flik rekao je da očekuje ‘vatrenu’ atmosferu u Beogradu.

– Jedva čekam sutrašnju utakmicu! Dobro sam upoznat sa atmosferom na ovom stadionu, na šta smo i ukazali igračima – rekao je Flik.

Šef stručnog štaba Bavaraca je istakao da ne zna tim za sutra.

– I dalje nisam odlučio ko će sutra igrati… Sve opcije su otvorene, ima igrača kojima su potrebne utakmice, ali i onih kojima treba malo odmora. Bez obzira na sastav, ići ćemo na pobedu jer želimo da osvojimo prvo mesto u grupi.

Mladi trener je istakao da iako je doveden kao privremeno rešenje ima punu podršku igrača.

– Uživam u ulozi trenera Bajerna, ali na kraju je bitan samo rezultat i od njega sve zavisi. Ne obraćam mnogo pažnju na komentare, već od svojih igrača tražim da budu uspešni i trudim se da im to omogućim. Bajern je klub u kom se očekuje uspeh na svim poljima – zaključio je Flik.

FOTO: Bayern Munchen/Twitter

0
0

1 Komentara

  1. Nase emocije i nase raspolozenje kada igra Zvezda niko ne moze da pokvari, grmljavinu niko i nista ne moze da zaustavi !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter