0
AdmiralBet ABA Liga

DRAGAN ŠAKOTA: Pavićević ima pravo da se ljuti, ja mu se izvinjavam! Nije više isto, Partizan je tada bio jak! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.19 u 21:42

Novi trener Crvene zvezde Dragan Šakota bio je veoma zadovoljan predstavom svojih pulena u derbiju protiv Mornara iz Bara.

Na debiju iskusnog stručnjaka Crvena zvezda je ubacila 105 poena. Dragan Šakota nije krio zadovoljstvo.

– Zadovoljan sam. Bili smo ozbiljni veći deo utakmice. Kritikovao sam igru pred kraj prvog poluvremena, ali sam zadovoljan dobrim učinkom većim delom utakmice. Pre svega procentima i angažovanjem. Bilo je dosta asistencija, dobro smo sarađivali. Svestan sam da ovako dobrih procenata šuta neće biti stalno, ali tražićemo još načina da napadnemo – počeo je Dragan Šakota.

Govorio je šef stručnog štaba Crvene zvezde i o ljutnji Mihaila Pavićevića.

– Onog momenta kada vidiš ceo napad na satu i viška vremena za protivnika, u tom trenutku mi nije bila na pameti nijedna lična stvar. Ovo mi je bila prva utakmica, možda je i trebalo da vodim računa o tome detalju, ali se ovim putem izvinjavam. Trener Pavićević ima pravo da se ljuti.

Uporedio je Šakota period kada je prvi put vodio Crvenu zvezdu i danas.

– Tada klub nije bio stabilan, bio je to pokušaj da se napravi tim. Sve smo morali ispočetka, a Partizan je bio jak, igrao je Evroligu – istakao je Šakota.

Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova dočekuje Valensiju u Evroligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter