0
AdmiralBet ABA Liga

(Foto: Dragana Stjepanović)

TRINKIJERI O BURNOJ ZAVRŠNICI U ‘MORAČI’: Neću se isprovocirati! Video sam nešto što oni nisu… (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.19 u 21:00

Tako je glasio odgovor trenera Partizana na pitanje o suđenju u večerašnjem derbiju ABA lige protiv Budućnosti.

Andrea Trinkijeri je isključen posle reakcije na dosuđen faul u napadu Vilijamu Mozliju u momentu kada je Markus Pejdž dobio loptu i imao priliku da donese preokret.

Upitan o svojoj reakciji, odnosno, odluci sudija, Trinkijeri je kratko odgovorio:

– Preterao sam i sudije su uradile svoj posao. Nemam komentara.

Na dodatno pitanje, novinaru je poručio da ga neće isprovocirati.

– Svako radi svoj posao. Mislim da oni imaju to oružje. Ja sam pokušao da se prilagodim utakmici, ali valjda sam video kontakte koje oni nisu videli. Postoji uvek poštovanje… Za mene nije tehnička gora nego kad ti ne sviraju jedan faul koji je bio, nego kad ti ne sviraju nešto što si očekivao. Tehnička je kompletno kao i sve druge stvari. Oni su videli da sam ja preterao i to je to. Nije tehnička odlučila utakmicu – izjavio je Italijan.

Nije zadovoljan egzekucijom svojih igrača.

– Žao mi je, jer mislim da smo spakovali pametnu utakmicu i koštalo nas je to da nismo pogodili trojke. Jako je onda teško igrati, teren postane jako mali i onda pokušavaš da ideš do koša. Tamo nismo imali dobra rešenja u drugom poluvremenu. To, skok i… Šteta… Spakovali smo dobru utakmicu, ali nije bilo dosta.

Partizan je jako loše šutirao za tri poena, a sve to se nadovezuje na već dugotrajnu potragu za bekom-šuterom.

– Možda nam treba kamion šutera, a ne jedan šuter. Pogledaj šta su naši bekovi napravili. Da stavimo u kamion 15 šutera, pa će možda jedan dati – podvukao je Trinkijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter