2
Evroliga

FOTO: KSS

TO BI BILA ‘BOMBA’: Kokoškov najavio veliko NBA pojačanje u reprezentaciji Srbije!

Objavljeno: 23.11.19 u 18:55

Novi selektor ‘orlova’ već ima viziju koga bi uvrstio u nacionalni tim Srbije.

Bivši selektor Aleksandar Đorđević bio je izričit u stavu da ne želi strance u košarkaškoj reprezentaciji Srbije, ali njegov naslednik Igor Kokoškov ima drugačije mišljenje.

Tako bi na prvom spisku mogao da bude Frenk Kaminski, centar Finiks Sansa koji ima 26 godina i srpske korene sa majčine strane.

Kokoškov ne skriva da bi voleo da ga ima u timu, što je istakao u izjavi za ‘Košmagazin’.

– Baš sam ga spominjao jednoj novinarki Kingsa i drago mi je da ste to pomenuli. Znam da Kaminski ima delom i srpske korene, pretpostavljam sa majčine strane. Ne znam tačno detalje, baš ću to da podelim sa kolegama u svlačionici. Ako govorimo o tom širem spisku, svako ko ima takav potencijal ima pravo i da bude uzet u obzir. Kaminski je NBA igrač, razmatraćemo, videćemo, on je “stretch 5”, ima dobru sezonu, Finiks Sans igraju dobro – rekao je Kokoškov bivši trener Finiks Sansa.

Frenk Kaminski ove sezone u proseku provodi 24 minuta na parketu i beleži 10,9 poena po meču i 5,6 skokova.

Juče je Kokoškov u izjavi za RTS-ovu dopisnicu iz Čikaga najavio da će prvi spisak biti ‘glomazan’ kako bi što veći broj igrača došao u opticaj.

– Taj spisak će biti glomazan, veliki, najvažnije je da ne propustimo nikog. Najvažnije je da nekog ne zaboravim, biće imena koja već reprezentuju srpsku košarku u NBA. Svi će biti ravnopravni. Nadam se da postoji entuzijazam, želja, ambicija kao i do sada da se reprezentuje svoja zemlja – rekao je Kokoškov.

HotSport časti 500 din da se registrujete i kladite u Meridianu!!!

Preko ovog linka se možete registrovati!

SREĆNO!!!

0
0

2 Komentara

  1. TO NAMA NIJE POTREBNO. Imamo tim. Po meni idealan sastav : Teodosic,Micic,Nedovic,Jovic,Macvan,Guduric,Bogdanovic,Bjelica,Lucic ili Milutinov,Jokic,Marjanovic,Raduljica, a imamo mi dosta talenta poput : Pena,Djokovica,Milosavljevica,Nakica,tako da koliko god ima srpske korene,nama Amerikanac ne treba i da zavrsimo pricu i oko Danijel Pejdz,hvala njoj ali moj stav je da je dala neku sigurnost,a ne bi nam bila od pomoci da su sve nase mogle da igraju i da Natasa Jovanovic moze da igra. Toliko,nama koliko imamo talenta jedino Amerikanci bi ppomogli,a za tim nema potrebe. Zato smeniti Kokoskova,ako ne slusa navijace.

    0
    0
    Odgovori
  2. Daj boze da uvrsti tako sve pa i strance koji imaju porencijal. Vidi se da covek nema zatvoren mozak prosecnog balkanca… i da cudi me kako se niko ne zali na Pejdz u zenskoj reprezentaciji

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter