3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRIJAJU POHVALE MILOJEVIĆA – VUKANOVIĆ: Bitno je što ulazimo u kontinuitet pobeda!

Objavljeno: 23.11.19 u 19:28

Crvena zvezda trijumfovala je u utakmici sa Radničkim iz Niša (0:2), a naš fudbaler Aleksa Vukanović preneo je utiske posle nove pobede u prvenstvu.

– Najvažnije je da smo osvojili tri boda. Idemo dalje. Već nas u utorak očekuje utakmica Lige šampiona protiv Bajerna. Zadovoljni smo trijumfom nad Radničkim, kao i prolaskom u Kupu. Cela ekipa radi dobro i veoma je bitno što ulazimo u kontinuitet pobeda. Želim da se zahvalim i navijačima koji su nas bodrili svih 90 minuta i što su ponovo pokazali da su naš 12. igrač – istakao je Vukanović.

Strelac drugog gola u pobedi nad Radničkim pohvalio je ceo kolektiv koji je danas trijumfovao timskom igrom i zalaganjem na terenu.

Ponosan na celu ekipu, uspeli smo da pobedimo što je bitno. Ulazimo u seriju pobeda i mislim da je to pravi put za nas. Drago mi je zbog gola koji mi mnogo znači. Prijaju pohvale koje stižu sa svih strana, naročito od trenera Milojevića. Spremni smo i za okršaj u utorak, a pozvao bih navijače da dođu i da nam ponovo daju vetar u leđa, kao i da svojim navijanjem ostave bez daha svakog aktera – zaključio je Aleksa Vukanović.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić 

0
0

3 Komentara

  1. Zvezda je danas odigrala možda najbolju utakmicu u zadnje vreme, ali Zvezdi treba , pod HITNO, jedan desni bek! U odbrani Zvezde ne sme da igra spori centarhalf! Zadnji vezni Vulić, je dobar fudbaler ali mora da bude mnogo odlučniji da krene u dribling, kada je neophodno, kao i da odmah kreće sa loptom ka protivničkom šesnaestercu! Ne sme da stoji u mestu i da vraća loptu unatrag. To bi trebalo da ispravi! Vukanović je sjajan napadač, brz, prodoran i robustan. Danas je dao veoma lep gol! Njemu je upropastio karijeru i razvoj trener Milojević jer mu kao prvom strelcu SLS, nije pružao šansu celo proleće! Prosto za neverovati! Takođe je prosto za neverovati da Vukanović u izjavi za HS kaže da mu gode pohvale Milojevića! Kako mu mogu gditi pohvale od nekoga ko mu je sputao karijeru?! On treba da igra centarfora, a ne onaj spori i indolentni rezervista iz kineske lige!

    0
    0
    Odgovori
  2. Videćemo kako će realno proći u nemeštenoj utakmici u utorak, gde za početak neće igrati sa igračem više kao protiv Radničkog.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter