1
Domaći fudbal

OTKRIVENO: Kako je Slaviša Jokanović umalo završio u Crvenoj zvezdi…

Objavljeno: 23.11.19 u 11:55

Njegova karijera otišla bi u potpuno drugom pravcu.

Čuveni trener Crvene zvezde Ljupko Petrović, čovek koji je doneo titulu šampiona Evrope 1991. godine, otkrio je da su Slaviša Jokanović, inače bivši fudbaler Partizana, i Davor Šuker, nekadašnji napadač Dinama iz Zagreba, bili blizu oblačenja crveno-belog dresa.

Petrović je objasnio da je sa tadašnjim predsednikom Draganom Džajićem imao plan da Zvezda nekoliko godina ostane na vrhu Evrope.

– Zvezda je ne svojom krivicom izgubila korak i nije danas više u toj top grupi evropskih klubova – izjavio je Ljupko Petrović i dodao:

– Kad smo postali prvaci Evrope, Dragan Džajić je već dogovorio dolaske Davora Šukera i Slaviše Jokanovića i mislim da bi Zvezda minimum još dve-tri godine imala realne šanse da bude prvak Evrope i ponovi Bari – prisetio se Petrović.

Podsetimo, Jokanović je 1990. godine iz Vojvodine otišao u Partizan, a godinu dana kasnije Šuker je iz Dinama otišao put Sevilje.

HotSport časti 500 din da se registrujete i kladite u Meridianu!!!

Preko ovog linka se možete registrovati!

SREĆNO!!!

0
0

1 Komentara

  1. „Kad smo postali prvaci Evrope“ (to znači 1991. godine) navodno je Jokanović trebalo da pređe u Zvezdu. Nekim čudom je godinu dana RANIJE (to znači 1990. godine) Jokanović već prešao iz Vojvodine u Partizan.
    Da Bog sačuva…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter