0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Crvena zvezda ‘kvari’ posao Partizanu oko napadača!

Objavljeno: 23.11.19 u 21:47

Večiti rivali Partizan i Crvena zvezda ukrstiće koplja sa još dva kluba iz inostranstva, a na slatkim mukama je klub iz Ivanjice.

Nije prvi, a ni poslednji put da su Crvena zvezda i Partizan ‘pikirali’ istog igrača iz Srbije, a kako saznaje HotSport na spisku želja večitih rivala nalazi se Nikola Petković (21) napadač Javora.

Mladi golgeter trenutno deli prvo mesto na listi strelaca sa Umarom Sadikom i u dva prethodna meča savladao je golmane beogradskih velikana. U Humskoj žele da osveže napad sa momkom koji je prošao njihovu školu i preko Čukaričkog pre godinu ipo dana stigao u Ivanjicu.

Briljirao je na putu do povratka u elitu i nastavio je u ovoj sezoni da bude najbolji igrač. Ipak, pominje se da Petkovića želi i Al Ain iz Emirata i jedan prvoligaš iz Rumunije.

Konkurs je otvoren, a na potezu je rukovostvo Javora i nema dileme da je Petković na izlaznim vratima. Ostaje da se sačeka decembar, kada se očekuje izbor novog kluba za golgetera.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter