1
AdmiralBet ABA Liga

CRVENA ZVEZDA PREDSTAVILA TRENERA: Povratak poznatog lica na klupu crveno-belih

Objavljeno: 23.11.19 u 13:11

Na pres konferenciji na Malom Kalemegdanu Crvena zvezda predstavila je novog trenera.

Prekaljeni stručnjak Dragan Šakota vratio se na klupu Crvene zvezde nakon dvanaest godina. Ovo će biti Šakotin sedamnaesti angažman u karijeri koja traje od 1983. godine.

Šakota ima 67 godina, a već je bio na klupi Crvene zvezde od 2005. do 2007. godine. Ugovor sa novim trenerom potpisan je do kraja sezone uz mogućnost produžetka na još jednu. 

Nebojša Čović je pred okupljenim novinarima predstavio novog trenera tima. 

– Gospodin Šakota je posle razgovora došao u Zvezdu. Zna se prioritet, to je prvo mesto u ABA Ligi, što se tiče Evrolige, treba biti realan. Čestitam gospodinu Šakoti i nadam se dobroj saradnji. Uveren sam u sve to da je dobar izbor – rekao je Nebojša Čović.

Potom se medijima obratio i novi trener Crvene zvezde 

– Prvo želim dobru saradnju i mislim da smo i u prošlosti dobro sarađivali. Pretpostavljam da će biti pitanja, Crvena zvezda je predstavnik Srbije u najelitnijem takmičenju Evroligi i to je institucija. U suštini sam se lako odlučio da dođem u klub. Od trenutka kada smo stupili u kontakt nije bilo nikakvih dilema, ovo je sezona koja vuče mnogo utakmica i jasno je da je to obilan posao. Svakako su ciljevi koje je i predsednik spomenuo, a to su osvajanje trofeje i što više pobeda u Evroligi. Neće biti problem da se adaptiram na novu sredinu. Organizacija kluba je na visokom nivou i slobodno mogu da kažem da je na nivou najvećih svetskih klubova – rekao je Šakota. 

HotSport časti 500 din da se registrujete i kladite u Meridianu!!!

Preko ovog linka se možete registrovati!

SREĆNO!!!

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter