0
AdmiralBet ABA Liga

BJELICA U ČUDU, BOGDAN DODAJE LOPTE: Stojaković bez promašaja, podsetio na stare dane (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.19 u 23:58

Predrag Stojaković pokazao je da nije za staro gvožđe, pritom je potvrdio da je klasa večna.

Mi stariji imali smo taj luksuz da se ujutru budimo kako bismo gledali Peđu Stojakovića. Dodavanje Kristija ili Bibija u korner značilo je novu trojku za našeg asa.

Oni koji nisu imali prilike da uživaju u njegovim čarolijama, imaju priliku da pogledaju šta su propustili. Predrag Stojaković ponovo cepa mrežice na terenu Sakramento Kingsa.

Stojaković je jedan od najboljih trojkaša u istoriji NBA lige, a aktuelni direktor Sakramento Kingsa pokazao je na treningu da se veština ne zaboravlja. Dok je Nemanja Bjelica zaprepašćeno gledao Bogdan Bogdanović mu je dodavao lopte, a on nije umeo da promaši. U košulji i pantalonama bez pređašnjeg zagrevanja Peja je šutirao 11 od 11.

Podsetimo, Stojaković je deveti u NBA ligi po broju ubačenih trojki sa 1760 ubačenih u karijeri. Dok je dva puta na Ol star takmičenjima osvajao nagradu za najboljeg trojkaša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter