4
Domaći fudbal

fudbaler reprezentacije Srbije na utakmici kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo 2020 godine protiv Ukrajine na stadionu Rajka Mitica, Beograd 17.11.2019. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, Ukrajine, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2020

SRBIJA DOBILA PROTIVNIKA U FINALU BARAŽA: Odlučujući meč se igra u Beogradu!

Objavljeno: 22.11.19 u 12:21

Već se zna da će Srbija u polufinalu doigravanja baraža za Evropsko prvenstvo igrati protiv Norveške, a sada je poznat i potencijalni rival u finalu.

Šesnaest timova igrače za jedno od četiri preostala mesta na Evropskom prvenstvu. Još od prošle nedelje, poznato je da će Srbija u polufinalu baraža igrati 26. marta protiv Norveške u Oslu.

U slučaju da ‘Orlovi’ pobede Norvešku igraće u finalu protiv pobednika meča Škotska – Izrael.

Ukoliko Srbija pobedi u polufinalu Norvešku u finalu će igrati na stadionu u Beogradu dočekati pobednika drugog polufinalnog meča. Utakmica će biti odigrana 31. marta nadamo se u Beogradu.

U baražu A Lige nacija Island će u polufinalu dočekati Rumuniju, a Bugarska selekciju Mađarske. Finale će se igrati u Sofiji ili Budimpešti. Kada je u pitanju B Liga nacija u polufinalu će se sastati Bosna i Hercegovina – Severna Irska, odnosno Slovačka – Republika Irska, a žrebom je određeno da će se finali igrati ili u BiH ili u Belfastu.

U D grupi Lige nacija Gruzija će igrati protiv Belorusije, a Severna Makedonija sa kosovskim timom, s tim da će se finale odigrati u Tbilisiju ili Minsku. Žreb za EURO 2020 održaće se 30. novembra u Bukureštu.

Kompletan žreb pogledajte ispod 

ZA SVE NOVE KORISNIKE KOJI SE REGISTRUJU PREKO OVOG LINKA , HOTSPORT NAGRAĐUJE SA 500 din kredita za kladjenje u Meridian kladionicama

FOTO: FSS 

0
0

4 Komentara

  1. Euforija bez pokrica .Ako,ako,ako a Norvezani su ekipa koju ni daleko jace i organizovanije ekipe ne dobijaju tako lako.Sanse Srbije su 10% pa i to je mnogo.SNS sekta je i fudbal uzela pod svoje sa ovim levakom Kokezom tako da smo i tu u debelom minusu plus .

    0
    0
    Odgovori
  2. Vi izgleda stvarno ne razumijete sta pišete. Ako BiH pojedi Sjevernu Irsku u Sarajevu onda Ce igrati Slovačku ili Irsku u Sarajevu opet

    0
    0
    Odgovori
  3. Neverovatno, EUFA kažnjava reprezentaciju zbog transparenta ,, Kosovo Je Srbija „. Što FSS ne tuži UEFU zbog kršenja sopstvenog statuta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter