0
Ostali sportovi

KIK-BOKS: Memorijal ‘Zoran Šijan’ – 20 godina bez velikog šampiona!

Objavljeno: 22.11.19 u 17:34

Međunarodni borilački turnir počinje od 19 časova u hali “Pinki”, uz besplatan ulaz za sve ljubitelje plemenite veštine.

Povodom dve decenije od smrti čuvenog kikboksera Zorana Šijana, njegova porodica i prijatelji će sutra, 23. novembra od 19 časova, organiziovati Memorijalni turnir u pomenutoj borilačkoj veštini pod nazivom „20 godina bez velikog šampiona“.

Memorijal će biti održan u hali Pinki“ u Zemunu, a turnir je međunarodnog karaktera i na programu je prvi put posle deset godina pauze. Ovoga puta uz pomoć Kik boks kluba „Zemun“ i pokroviteljstva Kik boks saveza Srbije.

– Sve je spremno za početak sada već tradicijalnog Memorijala posvećenog Zoranu Šijanu, koji ove godine nosi naziv “20 godina bez velikog šampiona” i sigurno će biti jedan od najboljih turnira u kik-boksu u Srbiji. Imaćemo osam mečeva, od kojih su tri uvodne i pet profesionalnih borbi. U borbi večeri, za profesionalnog prvaka Srbije, rukavice će ukrstiti Zlatko Turković i Miloš Đukić, a u preostalim borbama imamo goste iz Češke, Slovačke, Holandije i Slovenije – kaže Bojan Ostojić, direktor i jedan od glavnih organizatora memorijala, inače i prijatelj Zorana Šijana.

Ulaz na Memorijal posvećen Zoranu Šijanu je besplatan.

– Svi koji žele da prisustvuju i uživaju kvalitetnom kik-boksu mogu da dođu sutra od 13 časova do blagajni hale “Pinki”u Zemunu, gde će besplatno dobiti ulaznice, a pored borbi smo spremili i niz interesantnih novina. Jedna od njih je i film o Zoranu Šijanu, koji ćemo sutra premijerno pustiti pred publikom. Zato očekujemo punu halu i potrudićemo se da ljubiteljima ovog sporta, svima onima koji su voleli, poštovali i uživali u veštini Zorana Šijana, priredimo pravi spektakl, jer on to svakako zaslužuje – istakao je Bojan Ostojić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter