0
ATP

rbt

DK: Rusija povela, ubedljiv poraz Krajinovića od Rubljeva!

Objavljeno: 22.11.19 u 11:51

Teniska reprezentacija Srbije igra protiv Rusije u četvrtfinalu finalnog turnira Dejvis kupa u Madridu

Četvrtfinalni dvoboj u dvorani „Kaha magika“ otvorili su Filip Krajinović i Andrej Rubljev. Rus je savladao našeg tenisera ubedljivim rezultatom 2:0 (6:1; 6:2) Na ovaj način Rusi su došli do prvog boda u četvrtfinalnom duelu.

Krajinović je veoma loše započeo ovaj susret i svoj prvi poen osvojio tek u trećem gemu. Nije mu Rubljov davao nikakvu nadu da bi mogao da se vrati u ovaj set, Krajinović se predao u ovom delu igre bez borbe izgubivši dva servis gema, bez da ikako ugrozi rivala na bilo koji način.

Stvari se nisu mnogo promenile ni u drugom setu, igra koja je krasila Krajinovića u prethodnim duelima na ovom takmičenju, nije se videla, pa je Rubljov uz svoju odličnu igru, imao još lakši posao, te je imao i velikih 4:0. Imao je Filip priliku za brejk pri rezultatu 4:1, ali je Rus sjajnim servisima ipak okrenuo stvar u svoju korist.

Priliku da izjedanči i ostane u borbi za ,,salataru“, Srbija će imati od 12 sati, kada će se Novak Đoković sastati sa Karenom Hačanovim. Dok će potom u dublu nastupati Janko Tipsarević i Viktor Troicki protiv Rubljeva i Hačanova.

Pobednik meča Srbija – Rusija u polufinalu će se sastati sa Kanadom, koja je dan ranije eliminisala Australiju rezultatom 2:1.

U ostalim četvrtfinalnim mečevima, kasnije popodne, igraju Velika Britanija i Nemačka, odnosno Argentina i Španija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter