0
Atletika

FOTO: Atletski savez Srbije

BRAVO: Srbija i Beograd domaćini dvoranskog SP u atletici!

Objavljeno: 22.11.19 u 20:50

Grad Beograd dobio je domaćinstvo Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici 2022. godine, saopštio je danas u Monte Karlu zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

To je odlučeno danas na savetu Svetske atletske federacije u Monte Karlu. IAAF je odlučio da domaćinstvo dobije Srbija.

– Velika pobeda za Beograd i sport – poručio je Vesić.

Srbiju su na sastanku pored zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, predvodili predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i direktor ovog saveza Slobodan Branković.

U toku dana imali su niz sastanaka sa članovima Odbora koji odlučuju o kanditaturi Beograda sa ciljem da ih ubede da srpska prestonica zaslužuje organizaciju tako velike smotre – u čemu su i uspeli.

Grad Beograd je imao posebnu prezentaciju svojih mogućnosti, koja je. očito, impresionirala vrh svetske atletike, te je Beogradu pripala čast da u svoj kalendar upiše i jednu takvu veliku sportsku manifestaciju.

Svetsko ateletsko prvenstvo u dvorani u Beogradu biće organizovano od 11. do 14. marta 2022. godine u ‘Beogradskoj areni’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter