4
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / M. Todorović

TRANSFER PAVLOVIĆA (NI)JE ZAVRŠEN: Uspešno je prošao medicinske preglede, ali…

Objavljeno: 21.11.19 u 12:49

Sve je otišlo korak dalje, ali još uvek posao nije zaključen.

Štoper Partizana Strahinja Pavlović je u Francuskoj prošao medicinske preglede, tako da se isključuje svaka mogućnost da to bude prepreka za transfer (kao što se navodilo u slučaju Lacija), ali on još uvek nije završen.

Pojedini mediji su pisali da sve završeno oko prelasma u Monako, ali se još uvek čeka. Tačnije, pregovara o visini obeštećenja, plate, kasnijih bonusa i svih detalja koji idu uz ovako veliki posao.

Ima i drugih zainteresovanih timova, ali je zvanična ponuda stigla samo iz Francuske i crno-beli su za sada zadovoljni ponudom ‘kneževa’.

Ostaje samo da se utanači da li bi Pavlović ostao u Humskoj do kraja sezone ili bi odmah prešao u redove novog tima u transfer koji bi sa bonusima bio oko 12.000.000 evra.

U svakom slučaju, neće se žuriti sa konačnom odlukom. U krajnjem slučaju, do januarskog prelaznog roka ostalo je još više od mesec dana…

0
0

4 Komentara

  1. 12 miliona za Pavlovica?Da nije neka greska?Valjda toliko vrede ponaosob Boaci,Pavkov,Ben i ostale mega zvezde nase mezimice za koje se svi otimaju a ponude samo pljuste….

    0
    0
    Odgovori
    • Dragi moj grobarčicu,,, sam da ti napomenem tako ste i prosle godine prodavali Pavloviča laciju za 8 mil pa se ispostavilo za pet pa nakraju sipak nista,, epa i sada se počelo sa zatezanjem da nebude opet rengen u pitanju,,sto se tiče Boačia i ostalih Zvezdinih igrača samo da ti kazem da je Zvezda Boacija prosle godine prodala za 5,4 mil i sad je na istoj cijeni i otice za priblizno iste pare,, sačekaj kad se zavrsi prelazni rok pa kad se podvuku crte značes koliko je pazarila Zvezda a koliko tvoj mali klub,,

      0
      0
      Odgovori
  2. cim ga proda Partizan ce zazaliti, jer takav igrac se ne nalazi tako lako. po menirealna cena je 15 mil. ni dinara manje. bice kupaca. ovim putem apelujem na grobare da se izvrsi snazan pritisak na upravu da sa novcem od ovog decka napravi kapitalnu stvar 9POKRITI STADION pare dodju i prodju a pokriven stadion ostaje dugi i dugo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter