0
Fudbal

PRED FINALE KOPA LIBERTADORES: Navijači Flamenga krenuli na put dug 4.000 kilometara i upali u ‘rat’! (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.19 u 18:03

Veliko finale Kopa Libertadores na programu je u subotu u Limi (Peru), a za trofej najboljeg u Južnoj Americi boriće se River Plata i Flamengo.

Prvi put u istoriji Kopa Libertadores igraće se jedan meč finala i to na neutralnom terenu. Žreb je odlučio da domaćin bude Santjago u Čileu, ali kako u ovoj zemli već više od mesec traju nemiri i sukobi na ulicama KOMNEBOLA je utakmicu preselila u prestonicu Perua Limu. Cene avionskih karata su preskupe, a to je dovelo da ogormnih muka za navijače, pre svega jednog od najpopularnijih klubova sveta Flamenga.

Naime, oni su put Lime dug 4.000 kilometara krenuli autobusima i automobilima. To je muka sama po sebi svakako. Ipak, sada ih je dočekao novi problem. Oni koji su krenuli preko Čilea upali su u pravi ‘rat’. Evo kako to izgleda:

Sad ostaje da se vidi hoće li stići do Lime do subote kada će River Plata i Flamengo ukrstiti koplja od 21 čas po našem vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter