0
Ostali sportovi

VELIKO SRCE MARKA KEŠELJA: Košarkaš pomogao izgradnju kuće za desetočlanu porodicu na Kosovu!

Objavljeno: 20.11.19 u 17:48

Donatorskom večerom nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde i reprezentacije Srbije i organizacije ‘Srbi za Srbe’ socijalno ugrožena porodica sa Kosova dobila je novi dom.

Kešelju učestvovanje u društveno odgovornim i humanitarnim akcijama nije strano, a zahvaljujući donatorskoj večeri koju je organizovao u junu sa organizacijom ‘Srbi za Srbe’ porodica Savić iz sela Koretište kraj Gnjilana na kosovu je dobila novi dom. Ivica, Ivana i osmoro njihove dece dobilo je krov i pristojne uslove za život   

– Drago mi je što sam imao priliku da budem učesnik donatorske večere, ovim današnjim druženjem zaokružili smo ceo proces pomoći porodici Savić u izgradnji nove kuće. Osećaj je fenomenalan i ponovo bih iskoristio priliku da se zahvalim svim ljudima koji su učestvovali u ovome i koji su donirali. Nadam se da će ovo biti samo početak onog što sledi – istakao je Marko Kešelj.

Zajedno sa njim, u poseti porodici Savić bio je još jedan bivši košarkaš crveno-belih Pero Antić.

– Prvi put sam učestvovao u ovakvoj akciji sa organizacijom ‘Srbi za Srbe‘, a sigurno ne i poslednji, svaka im čast. Ima ljudi koji imaju mogućnosti da pruže pomoć, znamo svi da ljudima treba pomoći i pozivam humaniste da još više doniraju u budućnosti – rekao je Antić.

FOTO: SRBI ZA SRBE

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter