5
Domaći fudbal

fudbaler reprezentacije Srbije na utakmici kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo 2020 godine protiv Ukrajine na stadionu Rajka Mitica, Beograd 17.11.2019. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, Ukrajine, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2020

UEFA JE PONOVO NEMILOSRDNA: Srbija zbog transparenta ‘Kosovo je Srbija’ igra naredni meč bez publike!

Objavljeno: 20.11.19 u 16:45

UEFA je ponovo nemilosrdna prema Srbiji. Zbog transparenta na meču ‘orlova’ i Ukrajine očekuje nas nova kazna.

Nisu se navijači u Beogradu proslavili velikom posetom na duelu Srbije i Ukrajine, ali svejedno če jedan čin sa meča skupo da košta naš savez i reprezentaciju. Kako piše Mondo, UEFA je imenovala disciplinskog inspektora i pokrenula postupak protiv FS Srbije zbog skandiranja Kosovo je Srbija i isticanja transparenta sa tom porukom.

Podsetimo, utakmica Srbije i Luksemburga igrana je pred mališanima pošto su tribine zatvorene zbog pređašnjih prestupa. Srbija je pod uslovnom kaznom, te je meč protiv Ukrajine odigrala pred prisustvom (malobrojnih) navijača.

S obzirom da je već u narednom meču pomenuti transparent zasmetao čelnicima UEFA, moguće je da naš tim bude bez podrške i u meču baraža za Evropsko prvenstvo.

Ukoliko na žrebu koji se održava u petak bude odlučeno da Srbija bude domaćin finalnog duela za odlazak na Euro, pod uslovom da se Srbija plasira u finale, ‘biti ili ne biti’ meč biće odigran bez publike.

FOTO: FSS 

0
0

5 Komentara

  1. Po ovim komentarima se vidi koliko smo bolestan narod na žalost! uživamo u poniženju,uvek iste greške pravimo… a Kosovo će na kraju još otići na EP

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter