Veljko Ražnatović (22) biće deo spektakla “Petko’s Fight Night” u Banjaluci 28. decembra u verovatno krcatoj hali “Borik”.

Organizator pomenutog događaja je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspeo da u prestonici Republike Srpske sabere najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Nemačke i mnogih drugih zemalja.


Najatraktivniji takmičar svakako je najbolji srpski kruzeraš, koji će u ring osmi put u profesionalnoj karijeri – Veljko Ražnatović.

– Poslednju borbu sam imao 31. maja u Beogradu i tada sam okršaj sa Hrvatom Petrom Mrvaljem završio za samo 90 sekundi, naravno pobedom. Do sada imam odličan rezultat, sedam trijumfa u isto toliko mečeva, pa se nadam da ću pred Banjalučanima nastaviti niz, ako ikako bude moguće – nokautom! Imam velike ciljeve kada je u pitanju boks, ali idem korak po korak. Prvi je titula prvaka Evrope, a meč u Banjaluci biće samo stepenik ka tome – rekao je Veljko.

Od ringa će se istog dana oprostiti legenda banjalučkog boksa, Goran Delić.

– Iza sebe imam dugogodišnju i jako bogatu karijeru, moja poslednja titula je šampion Mediterana. Došlo je vreme da se pozdravim i oprostim od boksa i svoje publike, a bolje mesto od ovog spektakla za tako nešto nisam mogao ni da sanjam – izjavio je Delić.

Mečevi iz Banjaluke biće prenošeni na televiziji Arena sport.