0
Evrobasket 2022

POSLE VESTI O NOVOM SELEKTORU: Oglasio se i Igor Kokoškov…

Objavljeno: 18.11.19 u 10:55

Mediji u Srbiji su već preneli vest da je Igor Kokoškov novi selektor Srbije, a danas se oglasio i pomoćnik Sakramento Kingsa.

Igor Kokoškov novi slektor Srbije! Vest koja je juče poput groma odjeknula u Srbiji. Danas se tim povodom za ‘Mondo’ oglasio Igor Kokoškov koji je sinoć sa Sakramento Kingsima pobedio Boston Seltikse.

– Neko je neodgovorno pustio u medije. Nije ništa još zvanično. Čekam dozvolu Kingsa. Znaću više do kraja nedelje – rekao je Igor Kokoškov.

Ipak, sve se poklapa sa rečima Predraga Danilovića da će se do kraja nedelje znati sve oko novog selektora Srbije. Sada ostaje pitanje kako će funkcionisati ‘orlovi’ ako dođe Kokoškov koji sigurno neće moći da vodi reprezentaciju na kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo u februaru. Biće tu tek za Olimpijski kvlafikacioni turnir u junu.

Ruku na srce kvalfikacije za Evropsko prvenstvo nisu bauk, te nema sumnje da bi ‘orlove’ u tim mečevima mogao da vodi neko od Igorovih saradnika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter