5
The Best Of

FOTO: KK Partizan

DODIK ČESTITAO POBEDU PARTIZANU: Ostoja, od kluba sa upitnom budućnošću stvorio si tim koji se ne plaši nikoga!

Objavljeno: 17.11.19 u 23:55

Partizan je savladao ‘večitog rivala’ Crvenu zvezdu u ‘Štark areni’ rezultatom 75:72.

Igrali su dobro domaći igrači do kraja meča, a na kraju su uz malo sreće i dobre igre u odbrani uspeli da ostanu neporaženi i da odole poslednjem naletu Crvene zvezde.

Nakon pobede Partizanu je iz regiona stigla čestitka od generalnog menadžera Igokee Igora Dodika koji nije krio oduševljenje Partizanovim trijumfom.

– Čestitke Partizanu na velikoj pobedi protiv ‘večitog rivala! Ostoja stvorio si od kluba koji je imao upitnu budućnost sa ogromnim dugovima respektabilan tim koji se ne plaši nikoga i koji itekako zna svoj pravac i cilj. Čestitam – napisao je Dodik na Tviteru, a ubrzo mu je stigao odgovor od predsednika Partizana.

– Dragi Igore, hvala na lepim rečima. Zadovoljstvo je i čast raditi za Partizan – istakao je Mijailović.

0
0

5 Komentara

  1. Kosarkasi Partizana u prvom ovosezonskom derbiju pobedili su Crvenu zvezdu u Stark Areni, a klubu iz Humske medu prvima je cestitao predsednik Igokee Igor Dokik. Cestitke @PartizanBC na velikoj pobjedi protiv vjecitog rivala! @Ostoja1945 stvorio si od kluba koji je imao upitnu buducnost sa ogromnim dugovima, respektabilan tim koji se ne plasi nikoga i koji itekako zna svoj pravac i cilj! Cestitam!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa mi smo srbski klub,i to vas najvise boli vi ste samo smrdljivi tragovi ustassrva sa kojima se ova drzava izborila.nikada vise necete vladati srbijom.proslo je 6 godina kako pricate da se vracate.znam da jako boli,al vasa majka je u zagrebu i na njenom krilu placite.a ovaj sto vam cestita prvi ce pobeci u srbiju od ustaskog noza.

    0
    0
    Odgovori
  3. Samo vi gancici tisina! Vi ste buckuris klub, klub sumnjivog imena i adrese,18 bankarskih racuna i dvoglava zmija srpske kosarke! I vi nekome da nesto spoticete, vi nekome nesto da kazete?!
    Ako KKP ima dobru saradnju, bolje receno korektan odnos sa klubom iz druge zemlje, cak, to vama smeta, a ko ste pa vi?Odgovorite jednom IZraelcima, jadni mali pacovcici underbridgers-i!?Smrdite i cutite, posle ovog vaseg debakla, raspadate se, u dugovima ste vec 17,5 mil. evra. ALi vi imate Andreje i Ace, kazete lako je vama!
    Dzaba bulaznite, Partizan se vraca!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter