0
Fudbal

ARGENTINA BOLJA OD BRAZILA: Žesus se obrukao! Mesijev promašaj nije puno koštao (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.19 u 20:29

Svaki duel između Brazila i Argentine privlači veliku pažnju, a tako je bilo i u prijateljskom meču koji je odigran u Saudijskoj Arabiji.

Publika u Rijadu videla je zanimljiv meč, posebno u prvoj četvrtini meča u kojoj smo videli dva penala i rasplet.

Na popularnom King Saud stadionu ovog puta „gaučosi” su bili bolji za jedan gol – 1:0 (1:0), a dva momenta koja su uticala na ishod meča desila su se već u prvih 13 minuta.

Najpre je u devetom dosuđen penal za Brazil, ali ga nije iskoristio Gabrijel Žesus. Samo tri minuta kasnije dosuđen je jedanaesterac na drugoj strani.

Njega je izveo Lionel Mesi, ali ni on nije uspeo da zatrese mrežu. Ipak, imao je dovoljno sreće da mu se lopta odbije i da u nastavku ipak dovede Argentinu u prednost.

U nastavku smo videli dobru šansu za Danila, ali Brazil nije stigao do izjednačenja, da bi u drugom poluvremenu dve vrlo dobre prilike za Argentince propustili Lionel Mesi i Lautaro Martinez posle kornera.

Ostalo je minimalnih 1:0 za „gaučose”, koji će do nekog sledećeg međusobnog duela sa najvećim rivalom „likovati” zbog ovog trijumfa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter