1
Evrokup

FOTO: KK Partizan

TRINKIJERI ZABRINUT PRED ‘VEČITI’ DERBI: Nismo u najboljem momentu…

Objavljeno: 14.11.19 u 10:12

Trener Partizana Andrea Trinkijeri nije zadovoljan posle drugog vezanog poraza u Evrokupu, i to pred ‘večiti’ derbi u ABA ligi protiv Crvene zvezde.

Partizan je poražen sa 82:72 u turskom gradu Bursa od Tofaša u sedmom kolu Evrokupa.

– Odigrali smo veoma loše u prvoj četvrtini koja nas je koštala toga da celu utakmicu jurimo njihovu prednost. Vratili smo se, ali nismo imali energije da završimo posao – rekao je Trinkijeri.

Forma nije idealno tempirana uoči duela protiv Crvene zvezde koji je zakazan za nedelju od 20 časova u Štark areni.

– Nismo igrali dobro, trenutno nismo u najboljem momentu sezone iz mnogo razloga, ali to nije izgovor. Čak i kada smo imali loš dan kao sada, uspeli smo da zadržimo razliku ispod 13 poena, koliko je iznosila naša pobeda u Beogradu i to je jedina dobra stvar u ovom meču, uz učinak Uroša Trifunovića koji nam je nešto pružio.

0
0

1 Komentara

  1. Samo kada smo mi u najboljem momentu…igramo u petak protiv Asvela kod kuće, pa u nedelju protiv Partizana u gostima, a onda u utorak i sredu dva gostovanja Berlin i Kaunas…
    Nema alibija, dragi Andrea.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter