0
Košarka

NBA: Šou Marka Gudurića pred očima Majkla Džordana! Hit situacija kad sin izbacuje oca sa utakmice (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.19 u 09:28

Reprezentativac Srbije Marko Gudurić ostvario je novi rekord u najjačoj ligi sveta, ovog puta u pobedu Memfisa protiv Šarlota rezultatom 119:117.

Kakvo veče srpskog šutera! Gudurić je na gostovanju u Šarlotu, pred vlasnikom Hornetsa Majklom Džordanom odigrao do sada najbolju partiju od dolaska u NBA ligu.

Bek Grizlisa je na parketu proveo 20 minuta i za to vreme je postigao 17 poena, od čega četiri trojke iz šest pokušaja. Imao je i dva skoka, kao i jednu blokadu i ukradenu loptu.

Gudurić je doneo preokret Memfisu, a Dža Morent pobedu u poslednjoj sekundi pogotkom posle ulaza i polaganja preko ruke.

Morent je ubacio 23 poena i imao 11 asistencija u ovom meču. ‘Dabl-dabl’ imao je Jonas Valančijunas sa 18 poena i 13 skokova, a Džeret Džekson je meč završio sa 16 koševa.

Šarlotu nije pomogao ni Teri Rozir sa 33 poena, kao ni Malik Monk sa 20.

Fantastičnu scenu videli smo u duelu između Hjustona i Los Anđeles Klipersa, gde je sin ‘urgirao’ da se otac izbaci sa utakmice.

Naime, Ostin Rivers, košarkaš Roketsa, tražio je od sudija da dodele tehničku grešku Doku Riversu, treneru Klipersa. I želja mu je bila uslišena.

Trener gostiju iz ‘grada anđela’ nije mogao da se smiri usled protesta i morao je van terena, dok mu je sin poručio ‘tata, pozovi me posle utakmice’.

Inače, Hjuston je slavio sa 102:93 uz briljantnog Džejmsa Hardena koji je postigao čak 47 poena, imao sedam asistencija i šest skokova.

Sjajan je bio i Klint Kapela sa 12 poena i čak 20 skokova.

U poraženom sastavu Kavaj Lenard je ubacio 26 poena, imao 12 skokova, a na parketu je proveo čak 41 minut.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter