0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Turci overavaju plasman, tzv. Kosovo pada u Češkoj, a kvote su odlične

Objavljeno: 14.11.19 u 11:09

Kreću dva završna kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine, a u utorak bi trebalo da budu poznata lista većine ekipa učesnika i ostaje da im se u martu priključe pobednici grupa Liga nacija.

TURSKA – ISLAND 1 (1.70)

Mnoge pepreke su preskočili domaćini i izborili se za povratak na evropsku scenu, ali svakako će pokušati da budu ispred Francuske i juriće pobedu kod kuće.

ČESKA – tzv. KOSOVO 1 (1.70)

Pali su Englezi u prošlom kolu u Pragu, pa nema dileme da domaćin večeras želi potvrdu uspona sa nova tri boda i revanš za poraz od pre nekoliko meseci u Prištini.

LITVANIJA U21 – HRVATSKA U21 2 (1.40)

Nema dileme da domaćin neće moći da se suprostavi našim komšijama, koji imaju danas zicer da ostvare uspeh na strani i podebljaju učinak u kvalifikacijama.

RUMUNIJA U21 – FINSKA U21 1 (1.60)

U ovom megdanu ‘žuti’ su u prednosti pošto imaju kvalitetnu generaciju i to su potvrdili uspesima u prethodnim mečevima tako da neće dozvoliti iznenađenje.

Ukupna kvota na tiketu je 6.47.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter