0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

KRAJ: Paunović nije više trener Čikaga, šta će biti sa Kataijem?

Objavljeno: 13.11.19 u 19:17

Čikago Fajer doneo je odluku da se raziđe sa trenerom koji je sa omladincima Srbije uspeo da se popne na krov sveta na Novom Zelandu.

Platio je Veljko Paunović ceh lošim rezultatima Čikaga. Ruku na srce naš stručnjak je odradio četiri godine u ‘gradu vetrova’, ali se saradnja neće biti nastavljena. Čikago je prethodnih sezona po imenima imao jedan od najjačih timova u MLS ligi, ali nije uspevao ni do plej-ofa da se domogne. Veljku Paunoviću sad predstoji da pronađe novi angažman, a ranije su ga povezivali sa reprezentacijom Srbije i Partizanom. Te pozicije su sada popunjene.

Sada se postavlja pitanje šta će biti sa Aleksandrom Kataijem. Reprezentativcu Srbije je istekao ugovor sa Čikagom, a njegova želja je bila da ostane u Americi. Čini se da se čekao rasplet oko Veljka Paunovića, a kako je Srbin ostao bez posla pitanje je šta će biti sa kreativnim vezistom kog ove zime želi Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter