4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HS SAZNAJE: Jednom od najboljih igrača Crvene zvezde stigla bogata ponuda iz Saudijske Arabije!

Objavljeno: 12.11.19 u 10:30

Crveno-belima je ponuđeno preko dva miliona evra za obeštećenje, a u decembru bi moglo da dođe do dogovora i rastanka dve strane.

Stručnjaci tvrde da je pola tima dobar golman, a to je dokazao Milan Borjan u protekle dve i po godine čuvajući mrežu Crvene zvezde. I to nije ostalo nezapaženo pojedinim klubovima, a kako saznaje HotSport, bogata ponuda je stigla za reprezentativca Kanade iz Saudijske Arabije.

Tamošnji gigant Al Ahli hoće da od januara za drugi deo sezone na raspolaganju ima zamenika kapitena crveno-belih Milana Borjana, pošto im je potreban u trci za vrh tabele.

Za obeštećenje su spremni da plate 2,2 miliona evra i da Milanu Borjanu bude skoro duplo veća platu nego u Beogradu, plus bonusi do juna 2022. godine sa opcijom produžetka na još godinu dana. U ‘Ljutice Bogdana’ vagaju sledeći korak i sačekaće sredinu decembra za konačan epilog, ali su šanse realne da dođe do rastanka.

Naslednik bi trebalo da bude Zoran Popović, a polako stasava i golman Nikola Vasiljević, koji je došao letos iz Radnika kao budućnost šampiona Srbije i reprezentativac ove zemlje.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. Zvezda nema nijednog igraca koga moze da proda.gde su sada one budaletine koje su tvrdile da za pavkova dobijamo 5,za bena 2,za boacija 4…nece ih ni na pozajmicu.jedino da ponudimo miloja,mrkelu,starca focu…al za to se nebi uhvatio ni tim iz beton lige

    0
    0
    Odgovori
    • Zamislite kako je unosna ponuda za Borjana koja iznosi 2,2 miliona eura,a navodno ista ta golmančina po transfer makretu vrijedi 3,5 miliona. Naravno da ga niko ne želi i da se iza svega krije neki sličan posao kao sa prodajom Bena i Boačija, ili braće Ilić i još nekih fudbalera poput Luke Jovića. Sakuplja se materijal za debeo dosije rukovodstva Zvezde.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter