1
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

U IVANJICI TINJA NADA: Možda nas Zvezda olako shvati!

Objavljeno: 09.11.19 u 14:12

Javoru u goste u nedelju stiže Crvena zvezda, a domaćin se nada da će upisati neki bod protiv šampiona Srbije.

Trener Ivanjičana Igor Bondžulić istakao je da će se njegov tim maksimalno suprotstaviti rivalu i pokušati da napravi iznenađenje.

– Svesni smo kakav protivnik nam dolazi, učenik Lige šampiona. Svi znamo veličinu Zvezde i koliko je teško bilo igrati protiv njih i kada su imali slabije rezultate i nisu bili šampioni. Naravno, sada svi vidimo da je to jedna ozbiljna ekipa i mi ćemo imati težak zadatak da se suprotstavimo takvom timu u koji u svojim redovima ima veliki broj kvalitetnih fudbalera i kvalitetnog trenera. Uz to, imaće i dobru podršku svojih navijača u Ivanjici – rekao je Bondžulić i dodao:

– Nadamo se da će presudno biti to kako ćemo mi ući u utakmicu. Znamo da su igrači Zvezde istrošeni velikim brojem utakmica u Evropi i domaćim takmičenjima. Postoji mogućnost da nas ne shvate najozbiljnije i da ne uđu dovoljno agresivno u utakmicu. Očekujem da ponovimo igru iz prethodnih utakmica i da uz malo sreće, koja je uvek bitan faktor, pokušamo da iznenadimo favorita.

Utakmica Javor-Crvena zvezda igra se u nedelju od 14.30 na stadionu kraj Moravice u Ivanjici.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

1 Komentara

  1. Не размишљјте о томе. Они су вас већ олако схватили али судије нису 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter