0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović 

POTVRĐENO ZA HS: Partizan ide u Katar!

Objavljeno: 09.11.19 u 13:15

Polako se finišira kraj jesenjeg dela prvenstva i klubovi već kuju planove oko zimskih priprema, a Partizan je dobio ponudu koja se ne odbija.

Veliki je posao pred crno-belima u narednih mesec dana. Cilj je što više, ako je moguće, smanjiti prednost lidera Superlige Srbije Crvene zvezde, ali i pokušati pobedom u Hagu protiv AZ Alkmara vratiti se u borbu za proleće u Evropi.

Ipak, Partizan već sad zna plan dela priprema, jer je iz Rusije dobio ponudu koja se ne odbija. Kako je iz Humske potvrđeno HotSportu, crno-beli su još tokom meča sa Vodojažom u Kupu Srbije dobili mejl iz Rusije u kom se pozivaju da sa Spartakom iz Moskve, Lokomotivom iz Moskve i Rostovom budu deo priprema u Kataru od 1. do 9. februara i tamo odigraju prijateljske utakmice.

– Tačno je, dobio sam mejl tokom utakmice Kupa Srbije sa Vodojažom i odmah sam preneo Savi Miloševiću. Rekao sam mu da bi svrsishodno bilo da prihvatimo poziv u Katar, jer nam je plaćen hotel, pripreme i deo avionskih karata. On je odmah prihvatio i ostalo je samo da se odluči da li ćemo tamo odraditi cele pripreme ili će biti kombinacija Turksa – Katar – rekao je za HotSport, Vladimir Vuletić.

Partizanu bi bio plaćen boravak u zemlji nafte i veći deo avio puta. Savo Milošević je prihvatio ponudu. Sad ostaje da se vidi hoće li Partizan deo priprema odraditi u Truskoj, pa otići u Katar ili će cele pripreme odraditi u ovoj bogatoj arapskoj zemlji.

Podsetimo, u Kataru radi nekadašnji trener crno-belih Slaviša Jokanović, te nije nemoguće i da se odigra prijateljska utakmica sa njegovom Al Garafom.

Na tragu informacije: Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter