0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

LIVERPUL IMA ‘PAKLEN’ PLAN: Spremili su obeštećenje 250 miliona evra za Mbapea, evo ko će morati da ode!

Objavljeno: 08.11.19 u 11:17

Sprema se novi tektonski poremećaj u svetskom fudbalu. Naime, Kilijan Mbape mogao bi da obori svetski rekord u visini transfera ove zime

Prvak Evrope Liverpul navodno je spreman da Pari Sen Žermenu ponudi neverovatnih 250 miliona evra za transfer Kilijana Mbapea, piše Dejli ekspres.

Ukoliko do dogovora klubova dođe, to bi mogao da bude rekordan transfer u istoriji fudbala. Dosadašnji rekord drži PSŽ koji je Brazilca Nejmara Barseloni platio 222 miliona evra 2017. godine.

Liverpul ima ‘pakleni’ plan, pustiće Mohameda Salaha u Real Madrid za obeštećenje od 150 miliona evra, a onda bi uložio zarađeno i još preko toga kako bi doveo talentovanog napadača.

Ukoliko se klubovi dogovore ‘crveni’ bi dvadesetogodišnjem fudbaleru dao platu od 40 miliona evra po sezoni, a to bi značilo da bi bio drugi najplaćeniji fudbaler iza Leonela Mesija koji zarađuje 50 miliona godišnje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter