0
Košarka

KLS: Dinamik dočekuje Vršac – Alilović: U teškoj smo situaciji!

Objavljeno: 08.11.19 u 16:15
 
U Subotu će beogradska publika u Hali Sportova „Ranko Žeravica“ imati priliku da prisustvuje 6. kolu KLS lige između Dinamik Vip Pej-a  i Vršca. 

Dinamik će imati težak zadatak protiv gostiju iz Južnog Banata koji u dosadašnjem toku prvenstva imaju samo jedan poraz na 5 odigranih utakmica.
 
FOTO: Nikola Milinković
 
Trener Dinamika Miro Alilović je izjavio je da je Dinamik u teškoj situaciji.  
 
– Vršac je iskusna ekipa koja se prevashodno oslanja na individualni kvalitet i dobro je pokrivena na svim pozicijama. Moja ekipa se nalazi u teškoj situaciji jer smo izgubili poslednje dve utakmice u domaćem prvenstvu i ABA2 ligi i dobro znamo da moramo ispraviti greške ako želimo da pobedimo u Subotu – rekao je Alilović 
 
FOTO: Nikola Milinković
 
Krilni igrač Dinamika Ivan Smiljanić je izjavio da očekuje otvorenu utakmicu. 
 
– U Subotu dočekujemo ekipu Vršca i na toj utakmici moramo pokazati reakciju na prolaz iz prošlog kola protiv ekipe Napretka. Očekujem jednu otvorenu utakmicu na kojoj moramo pokazati čvrstinu, kako u odbrani, tako i u napadu. Vršac ima zanimljivu i kvalitetnu ekipu, ali očekujem da ako budemo igrali na najvišem nivou možemo odneti pobedu –  ističe Smiljanić 
 
Utakmica počinje od 20.30, a ulaznice će se prodavati po ceni od 200 dinara na blagajni Hale na Novom Beogradu 
 
FOTO: Nikola Milinković
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter