0
Evropske lige

BIZARNA VEST IZ PRIMERE: Golman Levantea propušta meč, mora na izbore!

Objavljeno: 08.11.19 u 12:59

Golman Levantea Aitor Fernandez Abarisketa mogao bi da propusti utakmicu protiv Atletik Bilbaa predstojećeg vikenda.

Ko kaže da u najvećim ligama sveta nema bizarnih situacija, jedna od njih dolazi nam iz Španije, gde bi golman Levantea mogao da propusti utakmicu zato što… Mora na lokalne izbore! On bi mogao da propusti meč protiv Atletika u nedelju od 14 časova jer je određen za zamenika predsednika izborne komisije.

Naime, kako u Španiji rad u izbornoj komimsiji spada ugrađanske dužnosti, može da ih izbegne jedino u opravdanim slučajevima. Mediji u Španiji navode da pravna služba Levantea svim snagama pokušava da igranje utakmice predstavi kao valiidan razlog za preskakanje izbornih obaveza.

Iz kluba još ističu da bi neigranje Fernandeza uticalo na regularnost takmičenja. Takođe, vredi napomenuti i da je Horhe Miramon, još jedan fudbaler Levantea, bio odabran za rad u izbornoj komisiji u Saragosi. Ipak, žalba kluba je u njegovom slučaju već usvojena, te se u Levanteu nadaju da će imati uspeha i sa golmanom Fernandezom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter