0
Ostali sportovi

OPROŠTAJ ZA OVU GODINU: Radnički protiv Naisa za verne navijače!

Objavljeno: 07.11.19 u 19:30

Posle sinoćnjeg ubedljivog trijumfa nad Naisom u četvrtfinalu Kupa Srbije (16:4), vaterpoliste Radničkog već sutra od 21 sat očekuje novi duel sa Nišlijama u Kragujevcu, ovoga puta u okviru devetog kola Regionalne A2 lige.

Šumadinci su pružili jednu od najboljih partija u sezoni, pogotovo u prvom poluvremenu, kada su vodili sa 8:0 i loptu iz svoje mreže izvadili tek posle 15 minuta igre, ali ne potcenjuju protivnika i maksimalno oprezno ulaze u novi susret.

– Iako je izgledalo da smo lako dobili Nais, utakmica nije bila nimalo naivna. Pobedili smo izuzetnom razlikom, ali to ne znači da treba da uđemo lagano u novi duel sa njima. Sigurno je da će Nišlije motivisanije zaigrati u sledećoj utakmici, a na nama je da nastavimo u istom ritmu – rekao je Nikola Lukić, najbolji strelac Radničkog u tekućoj sezoni.

Kragujevčani su veoma uspešni i na regionalnoj sceni, gde posle osam kola dele prvo mesto sa Solarisom, sa maksimalnim učinkom. Za nedelju dana ih očekuje upravo gostovanje u Šibeniku, pa će im ovi dueli sa Nišlijama poslužiti i kao generalna proba za taj okršaj.

– Treba da nastavimo da treniramo jako i da se borimo u bazenu, jer nas posle Niša očekuju duel sa Solarisom i „fajnal-for“ Kupa. Novi meč sa Naisom će nam dobro doći da se pripremimo za te izazove. Pozivam publiku da nas još jednom podrži i da nam da vetar u leđa pred važne mečeve, a mi ćemo se potruditi da im ponovo uzvratimo na isti način – zaključio je Lukić.

Biće ovo poslednja ovogodišnja prilika da kragujevačka publika pogleda Radnički u Kragujevcu, pošto će posle derbija sa Solarisom uslediti dvoipomesečna pauza na Jadranu. Ulaz je i ovoga puta besplatan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter