0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

LOŠE VESTI IZ KAZAHSTANA: Astana ‘nije igrala’ za Partizan, AZ ubedljiv u Nur Sultanu (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.19 u 18:40

U okviru ‘L’ grupe Lige Evrope u kojoj se nalazi i naš predstavnik Partizan, AZ Alkmar je kao gost demolirao Astanu 5:0 (1:0).

Nadali su se navijači Partizana da bi novo-stari šampion Kazahstana Astana mogla da iznenadi AZ Alkmar u hladnom Nur Sultanu i oduzme Holanđanima bar dva boda. Ali, to se nije dogodilo, AZ Alkmar demolirao je Astanu 5:0.

Gosti su poveli tek u 29. minutu kada je De Vit gurnuo ne baš najbolje loptu napred, štoper Astane je očajno reagova, Boadu je bio brži i pogodio za – 0:1.

Raspad sistema u šampionu Kazahstana natao je u drugom poluvremenu. Igrao se 52. minut kada je De Vit dodao do Midstja, a ovaj sa distance savldao nezainteresovanog golmana Erića. Pet minuta kasnije Stengs je sjajno izbacio u prostor Boadua, ovaj je nesebično asistirao do Idrisija, a Marokanac je pogodio za – 0:3.

Novi gol AZ Alkmar postigao je u 76. minutu kada se posle slobodnog udarca za goste u kaznenom prostoru Astane sjajno snašao Hadžidiakos i zatresao mrežu Erića – 0:4. Konačan rezultat postavio je Boadu drugim golom na meču za ubedljivih – 0:5.

AZ Alkmar je sada preuzeo lidersku poziciju u grupi od Mančester junajteda bar večeras do 23 časa kada se završava dvoboj ‘crvenih đavola’ i Partizana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter