0
Ostali sportovi

FOTO: RTS Screenshot

KIK-BOKS: Ministar Udovičić posetio u poseti reprezentativcima!

Objavljeno: 07.11.19 u 16:10

Ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić posetio je danas trening srpske kik-boks reprezentacije u beogradskom sportskom centru „Kovilovo“.

Tom prilikom pozdravio osvajače velikog broja šampionskih i vicešampionskih titula, kao i bronzanih odličja na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Sarajevu.

Osam zlatnih, četiri srebrne i tri bronzane medalje koje je osvojio srpski seniorski tim, kao i laskava titula najbolje takmičarke u ringu na svetu koja je pripala Milani Bjelogrlić, i titula najboljeg trenera u ringu na svetu Dejana Pavića, predstavljaju istorijski rezultat, posebno što smo imali predstavnike u sve tri discipline (lou-kik, K-1 i lajt kontakt).

Prisutni su bili i srpski juniori koji su doneli 15 medalja sa Evropskog prvenstva održanog u septembru mesecu u mađarskom gradu Đeru.

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas ovde, sa šampionima. Pre svega želim da im poručim da sam izuzetno ponosan na njih. Ovo su mladi ljudi koji treba da budu uzor budućim generacijama i podstrek svima koji se bave sportom, oni su budućnost naše Srbije. Svaka čast, i vama i vašim stručnim štabovima, kao i Kik-boks savezu Srbije – poručio je ministar Udovičić borcima koji su „dopunili“ već prebogatu riznicu našeg najtrofejnijeg neolimpijskog sporta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter