3
Domaći fudbal

KARASI: Ispali smo ovce, nekada smo mi njih drali! ŽIVADINOVIĆ: Nema igrača koga bi trebalo pohvaliti!

Objavljeno: 07.11.19 u 10:05

Fudbalske legende Crvene zvezde Milan Živadinović i Stanislav Karasi gostovali su na Pinku kod Predraga Sarape. Osvrnuli su se na jučerašnji meč.

Milan Živadinović je kritikovao pripremu Crvene zvezde pred meč protiv Totenhema.

– Slaba priprema za ovu utakmicu. Ušli su naši fudbaleri kao da oni imaju 4:0, kada izađeš iz tunela, mora da bude pakao. Onog trenutka kada kreću sa centra već trojica njihovih igrača moraju da budu na zemlji – počeo je Živadinović i dodao:

– Došli su sa ubeđenjem da su opasni. Nisam video u sistemu naše igre neki rizik. Šta znači rizik, da igramo sa tri napadača. Onaj Pavkov se umorio, ne može on sam. Mnogo je velika odgovornost kod njega i nije mogao da se nosi sa time – istakao je Živadinović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Istakao je Živadinović da Totenhem ne igra kao naše ekipe.

– Nije to neka naša ekipa. Oni su iskusni profesionalci, kada daju jedan gol, veoma lako mogu još šest. Ne želim da bude da samo kritikujemo, mi koji volimo Zvezdu samo iznosimo istinu – istakao je Živadinović.

Dodao je da je izostala priprema za meč.

– Najbitnija je priprema pred utakmicu. Sećam se finala Kupa Srbije protiv Partizana. Odveo sam ih na Avalu, pričao individualno sa svim igračima. Toga više nema. Miljan (Miljanić) je bio bog, Blažević je bio bog oni izmisle priču, toga danas nema. Nema igrača koje bismo mogli da pohvalimo. Izgubila su naša deca 9:0, ali su videli greške i ispravili u drugom meču i pobedili su 2:0 – istakao je Živadinović.

Stanislav Karasi je takođe nezadovoljan igrom i porazom crveno-belih.

– Dešavale su se stvari koje ne smeju da se događaju. Izgleda da su se promenile neke stvari u odnosu na naše vreme. Mi smo postali ovce kada je u pitanju engleski fudbal. Nekada smo mi njih drali – rekao je Karasi 

Potom se osvrnuo na izjavu Vladana Milojevića da je Totenhem drugi nivo.

Moramo stvarno realno da gledamo. Totenhem je stvarno drugi nivo. Kada gledate te igrače na televiziji imate drugačiji utisak. Ali kada ih gledate uživo, vidite da je to nešto drugo. Gledao sam ih u Londonu, video sam kako su istrčali na zagrevanje. Kao da su vanzemaljci. U šali sam rekao, nemoj danas da nam se desi ono što se desilo mladićima, moglo je tamo da bude 9:0. Mislim da je u Crvenoj zvezdi atmosfera takva da su svesni toga. Rečeno je kada su bile grupe. Naš nivo jeste Evropa, ali Kup šampiona je veliki zalogaj. – kazao je Karasi.

0
0

3 Komentara

  1. e moj zemljace to tvoje slepilo sa i za zvezdom traje vec decenijama.gotovo da nista nisi u pravu. zasto recimo madjara nema nigde u kosarci odbojci a mi u vrhu u evropi i u svetu. tako moj zemljace mi u fudbalu, nemamo taj filing nemamo tu fudbalsku nklicu poput italijana, engleza ili spanaca, jednostavno mi u fudbalu (Srbija) kako reprezentacija tako i klubovi, niti su sta osvojili niti ce osvojiti. a nije u redu ni da osvojimo.nijedan fudbaler zvezde ne moze igrati u prvoj postavi totenhema, kao sto nijedan iz Partizana nema mesta u mancestwru. a inace kad spominjes ta davna vremena, i te tvoje zvezdase (ja sam toliko star da ih sve pamtim) ni tu nista nije tako kako pricas. Titule u evropi finala. titule to je merilo, a ne neka subjektivna ocena moja zvezda moja zvezda. evo da te pitam sta je dzajic sa svojom genaracijom osvojio, kako u zvezdi tako i u reprezentaciji. bilo nekoliko dobrih utakmica i nekoliko zapazenijih rezultata. premalo za to tvoje velicanje tihn vremena. i to se dogadjalo dok nemci nisu u fudbal uveli totalnu disciplinu i snagu a italijani zakljucali odbranu. jednostavno od ti vremena a to je 30-tak godina mi smo smesni u fudbalu. samo jos ovo miljanic nije ucio fudbali susica, sljiva, jerkovica, sliskovica, vukotica. on je samo kroz demagogiju iskoristavao njihov veliki talenat.

    0
    0
    Odgovori
  2. ne čudim se živadinoviću.on je poznatu“laprdalo“,ali me karasi ipak malo čudi.tačna mu je konstatacija da smo nekad,….a danas….samo nije rekao ZAŠTO smo nekad imali KARASIJA,DŽAJU,ŠEKIJA,KULETA,ŠELETA,JANJANINA,a danas ih nemamo???bili smo evropski brazilci,veliki znalci,ne baš fizčki najspremniji,ali tehnika ,talenat,znanje,dribling,pas preko pola terena,ŠEVA NA PETOPARCU.i šta se dogodilo ???PA DOGODIO SE(I JOŠ SE UVEK DOGAĐA)MILJAN MILJANIĆ !!!veliki “mag“ ju fudbalometa.ČOVEK KOJI JE U NAŠ FUDBALOMET (impresioniran krojfom i holanđanima) UVEO TOTALNI FUDBAL.SVI IGRAJU SVE!!!kod nas je to usvojeno “oma“,ALI KAO “NIKO NE IGRA NIŠTA“.ČOVE KOJEM JE NAJ KONKRETNIJA FUDBALSKA MISAO BILA“JEBEŠ FUDBALERA AKO NEMA NOGU BR.46“.E OD TADA MI PRAVIMO SAMO DVA TIPA FUDBALERA :1. JE ZADNJI VEZNI , 2. JE HALF.I TAČKA.TU ZAVRŠAVA ,VEĆ 30 GODINA ,NAŠA FUDBALSKA ŠKOLA.IGRAČI KOJE JE TAJ DEMAGOG “STVORIO I PROGURAO“ DANAS NAM TRENIRAJU KLUBOVE I JOŠ GORE DECU.NAJTALENTOVANIJA EU NACIJA U FUDBALU NIJE IZNEDRILA JEDNOG DRIBLERA I ZNALCA ,VEĆ 30 GODINA !?!?!? NIJE NEGO !!!KOD NAS JEDAN MESI NI U KADETIMA NE BI MOGAO IGRATI,A U PRVOM TIMU BI GA PROGLASILI NEPERSPEKTIVNIM,JER VUČE LOPTU,ZADRŽAVA IGRU,A I SITAN JE,NEMA SNAGE !!!SVOJE VREDNOSTI SMO ODBACILI I ZANEMARILI,A TUĐE NIKAD NISMO PRIHATILI,JER NAM NISU UROĐENE I REZULTAT SE VIDI !!!SAMO ŠTO TO U FSS(MILJANIĆEVI UČENICI-DEMAGOZI )NIKO NEĆE PRIZNATI,PA TAKO NIŠTA NI PROMENITI.ZATO ZVEZDO POD HITNO POKRENI AKCIJU “ZVEZDA TRAŽI ŠEKIJA“I FORSIRAJ DECU KOJA ZNAJU DA DRIBLAJU DO BESVESTI,JER SAMO TO JE PRAVI FUDBAL,ZBOG KOJEG SE DOLAZI NA STADIONE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Nebojša, sve ti je tačno! A, fizička i psihološka priprema igrača kod poluamaterskog trenera Milojevića ne postoje! Znam koji je to nivo od trenera kada je jedno vreme stalno izjavljivao kako voli da je okružen sa fudbalerima u koje ima poverenje, a to su bili najsporiji igrači u timu na čelu sa Milijašem! Za njega su brzi igrači i brza i snažna igra sablazan! Sve njegove taktičke finese na treningu svode se na to kada se igrači postave u krug a onda 1 ili 2 igrača igraju sredine sa njima! Ako ga ovi mamalazi koji su ga doveli ni krivog ni dužnog na mesto trenera Zvezde, odmah ne smene, tada će njega smeniti Marakana, posle dva sledeća debakla protiv Bajerna i Olimpijakosa! Odavno sam pisao da će Milojević doživeti sudbinu Grofa!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter