5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZAMKA ZA ‘PETLOVE’: Moguća promena na sredini terena, u napadu bez Boaćija (SASTAV)

Objavljeno: 06.11.19 u 11:12

Potrebno je zaustaviti brze fudbalere Totenhema, a moguće je da će Vladan Milojević pripremiti neka iznenađenja za Maurisija Poketina.

Pre tačno godinu dana pao je Liverpul, a ove sezone je Crvena zvezda nadmašila Olimpijakos i u novoj partiji u Ligi šampiona u goste od 21 čas dolazi Totenhem. U Londonu su crveno-beli lako pali sa pet golova u mreži, a večeras najavljuju veliku borbu sa popularnim „petlovima“ za koje je zamku spremio trener Vladan Milojević.

Dugo su se analizirale vrline Harija Kejna, Sona, Alija… Brzina i pojedinačan kvalitet donose moć ekipi koja je u maju igrala finale Lige šampiona sa Liverpulom.

Šest meseci kasnije nisu u baš bajnoj formi, a crveno-beli imaju zadatak da pred svojim navijačima pokušaju da se odupru favoritu. U startnoj postavi biće nekoliko iznenađenja sa ciljem da se bude čvrst i odgovoran u svim linijama. Odbrana ostaje cementirana i spreman je Marko Gobeljić, a izgleda da će pored Hose Kanjasa ispred defanzivne linije krenuti mladi Njegoš Petrović ili možda pre Španca ponovo zadatke dobije vihorniji Miloš Vulić. Dva krila biće Mateo Garsija i Van la Para, koji je malo pokazao iz svog repertoara po dolasku iz Hadersfilda. Dosta zavisi od raspolozenja kapitena Marka Marina, a ovog puta napred je Milan Pavkov pre Ričmonda Boaćija, koji se tek vratio posle pauze zbog povrede.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić – Kanjas (Vulić), Petrović, Garsija, Van la Para, Marin – Pavkov.

0
0

5 Komentara

  1. U naslovu stoji da će u napadu Zvezda igrati bez Boaćija! Dok ne počne utakmica ne verujem u ovu vest! Prosto ne mogu da verujem da će afro-fanatik Milojević izostaviti Boaćija, svog ličnog ljubimca i standardnog rezervistu iz kineske 86. lige sveta. Stalno je kroz medije naglašavao da ima neograničeno poverenje u Boaćija!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je tačan ovaj sastav objavljen u HS, sa sporim Gobeljićem, Kanjasom i Milunovićem, onda će to biti zamka za tim Zvezde, jer igrači Totenhema su brzi i igraju veoma snažno, za razliku od sporih, mlakih i jalovih igrača Zvezde! Mislim da je isuviše kasno za promenu u shvatanju igre u zadnji čas!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sa gobeljicem i kanjasom ?pa da li si ti miloje uopste gledao prvu utakmicu?garsija ce morati da ide na desnog beka da pomogne nesposobnom ,i onda nema nista od napada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter