FOTO: FK Partizan
in , , ,

SAVO MILOŠEVIĆ ZNA ZA RECEPT U MANČESTERU: Ne gol više nego u Beogradu, nego još jedan više!

Trener Partizana Savo Milošević otkrio je recept za pozitivan rezultat na ‘Old Trafordu’, a po njegovim rečima to je igrati za 15 do 20 posto bolje nego u Beogradu.

– Bilo bi idealno kada bismo mogli da ponovimo sve što smo radili u Beogradu protiv Junajteda i kada bismo dodali još 10-15 odsto bolje igre – rekao je Milošević, a onda odgovorio na pitanje vezano da li je jedan od recepata i postići gol na ‘Old Trafordu’:

– I gol i više od toga!

Svestan je Savo Milošević da će Mančesteru sada biti mnogo lakše, jer je on domaćin.

– Mislim da smo malo prvih 20 minuta u Humskoj bili impresionirani protivnikom. Sada znamo s čim se suočavamo i očekujem bolju reakciju od početka. Naravno, biće mnogo teže, s obzirom na to da su sada oni domaćini i da ćemo morati da se adaptiramo. Ukoliko izdržimo pritisak čuvenog stadiona i njihov u prvom poluvremenu, možda i imamo neke šanse.

Meč na ‘Old Trafordu’ sudiće Matijas Gestranijus iz Finske, a strateg crno-belih se nada da će bolje obaviti posao nego Španac Estrada.

– Nadam se da nećemo pričati o sudiji, to bi bilo najbolje.

Savo Milošević veliki problem vidi u tome što Junajtedu ‘škripi’ u Premijer ligi i da će Liga Evrope za njih biti takmičenje za vađenje.

– Nisam zabrinut, ali je gore po nas što je Mančester izgubio. Škripe u šampionatu i probaće da posao u Ligi Evrope završe što pre, tako bih ja razmišljao. To ne menja ništa u našim planovima, a sutra možemo očekivati ofanzivan tim – rekao je Savo Milošević i završio rečima da je kao igrač imao negativna iskustva sa ‘crvenim đavolima’.

Sa aerodroma ‘Nikola Tesla’ – Stefan Smuđa

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VEK RADNIČKOG: ‘Krstaši’ sanjaju titulu! (FOTO)

ZAMKA ZA ‘PETLOVE’: Moguća promena na sredini terena, u napadu bez Boaćija (SASTAV)