3
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

LIGA ŠAMPIONA: Totenhem nemilosrdan, Zvezdina odbrana bez rešenja za raspoložene napadače! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.19 u 22:54

Ubedljiv poraz Crvene zvezde protiv Totenhema na stadionu ‘Rajko Mitić’ slavili su ‘pevci’ sa 4:0.

Imala je Crvena zvezda svojih prilika, ali ih nije iskoristila, dok je Totenhem u prvom poluvremenu imao gol prednosti, ali su se u drugom razigrali fudbaleri Maurisija Poketina. Pavkov je u prvom poluvremenu imao priliku da Zvezdi obezbedi drugačiji put u ovoj utakmici, ali je napadač domaćina promašio izglednu priliku.  Crveno-beli su utakmicu završili bez Milana Pavkova, koji je morao da napusti teren u 80. minutu zbog povrede. 

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

Već u drugom minutu napao je Mateo Garsija, ostao je sam ispred Gazanige, dok je razmislio o narednom potezu, sustigla ga je odbrana Totenhema. Tri minuta kasnije Fojt je poslao do Kejna, ali su uspeli da odgovore defanzivci Zvezde i dobro reaguju. Prvi šut ka golu imao je Totenhem u 13. minutu oprobao se Kejn, a lopta je završila u gol autu. Nakon nešto mirnijeg perioda igre Crvena zvezda imala je veliku priliku u 23. minutu meča. Pavkov je izašao pred golmana gostiju, ali je šutirao pravo u njega.

Igrao se 34. minut kada je Crvena zvezda primila najverovatije najčudniji gol u ovoj deceniji. Činilo se da će se Crvena zvezda odbraniti, ali na kraju je i sreća bila naklonjena Totenhemu.

Prvo je Kejn pogodio Stativu, potom je nakon nešto lošije reakcije odbrane došla do Sona koji je šutirao, odlično je odbranio Borjan, lopta se odbila do Kejna, probao je ponovo udarac, lopta je pogodila prečku, a priliku je iskoristio Lo Selso.

Crvena zvezda imala je novu priliku u 44. minutu koju je bilo teže promašiti. Van La Para pogodio je Stativu, lopta se odbija do Sančeza, koji je nespretno reagovao i lopta je završila na prečki.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

U nastavku je pokušao Kejn da promeša odbranu, pao je i tražio faul, a sudija Del Sero Grande je pokazao da se nastavi sa igrom. Odmah potom Garsija uzima loptu, dodaje Pavkovu, koji pokušava da je vrati Garsiji, ali bezuspešno. Napravili cu u toj situaciji crveno-beli od gotovog veresiju… Dele Ali je i 52. minutu oprobao udarac, ali je dobro reagovala odbrana Zvezde.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

U naredna tri minuta simultanka gostiju. Prvo je Pavkov izgubio loptu na sredini terena, Dele Ali dodaje do Sona, zakasnila je reakcija odbrane, a napadač Totenhema postiže prvi gol u Beogradu. Samo tri minuta kasnije Son postiže i drugi gol. Odlična akcija Totenhema, Ndombele šalje do Sona koji je ostao usamljen u šesnaestercu Zvezde, a Koreanac je imao lak posao.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

Povredio je levi skočni zglob Milan Pavkov, a s obzirom da je Milojević iskoristio sve izmene Crvena zvezda je poslednjih 10 minuta igrala sa igračem manje. Sesenjon je centrirao po levoj strani, pronašao Eriksena u šesnaestercu, te od 86. minuta Totenhem je imao četiri gola prednosti. U poslednjim minutima utakmice i Ričmond Boaći je morao da napusti teren zbog povrete, te je Zvezda sa devetoricom završila meč, a Totenhem je slavio rezultatom 4:0. 

CRVENA ZVEZDA – TOTENHEM 0:4 (0:1)
(Lo Selso 34, Son 57, 61, Eriksen 86)

Stadion: „Rajko Mitić“, Beograd
Sudija: Karlos del Sero Grande (Španija)

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić (od 46. minuta Žander), Milunović, Degenek, Rodić – Jovančić (od 62. minuta Kanjas), Petrović – Garsija (od 67. minuta Boaći), Marin, Van La Para

TOTENHEM: Gazaniga – Fojt, Sančez, Rouz – Dele Ali (od 62. minuta Eriksen), Ndombele, Dajer, Lo Selso, Musa Sisoko – Son (od 75. minuta Sesenjon), Kejn

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić 

0
0

3 Komentara

  1. Ne znam zasto uefa dozvoljava timovima kao sto smo mi da igraju ovu ligu..pa ovo je sramota za fudbal,za zvezdu,za celu srbijua nije jedino za trenera i upravu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta sada kazu Dzaja, Karasi. Dragisa Binic, Dule Savic za pun dzak golova……..evropski dzakarosi ….a Miloje OPET trener godine

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter