0
Domaći fudbal

HS ANALIZA: Poketino nije poveo tešku artiljeriju u Beograd da bi sedela na klupi, Son…

Objavljeno: 06.11.19 u 14:29

Bilo je veliko pitanje hoće li Totenhem u Beograd doći sa svoje dve najveće zvezde Harijem Kejnom i Hjong Sonom, ali su u Londonu ostali samo Serž Orije i Erik Lamela.

Za ‘pevce’ je meč sa Crvenom zvezdom, baš kao i za crveno-bele, biti ili nebiti za plasman u nokaut fazu Lige šampiona. Zato i ne čudi da je Maurisio Poketino za Beograd poveo najtežu artiljeriju, ali se postavlja pitanje ko će večeras od 21 čas istrčati na teren stadiona ‘Rajko Mitić.

Argentinac nema mnogo prostora kada je izbor o golmanu. Posle povrede Uga Ljorisa njegovo mesto je zauzeo Paulo Gazaniga. Desnog beka u Londonu igrao je kao prva opcija Serž Orije, ali je reprezentativac Obale Slonovače povređen i njega će zameniti još jedan ‘gaučos’ Huan Fojt. Na mestu štopera se očekuju Dejvison Sančez i Tobi Adervajreld. Znak stoji kod pozicije levog beka, dva su kandidata Ben Dejvis i Deni Rouz, a mi prednost dajemo reprezentativcu Velsa.

Kada je reč o sredini terena tu je dosta toga jasno. Zadužen za kvarenje igre Crvene zvezde biće Erik Dajer, dok će mu u tome pomoći Heri Vinks, ali i prenosu lopte na polovinu crveno-belih. Iza Hari Kejna opasan po gol Milana Borjana biće Dele Ali.

Totenhem ima problema po bokovima. Zvezdu je u Londonu razbio Aregentinac Erik Lamela, on je povređen i verovatno neće konkurisati za tim. Njega bi mogao da zameni Lukas Moura. HotSport, i pored psiholoških problema posle povrede Andrea Gomeša, po jednom od bokova očekuje Hjonga-Sona. Korejac nije povređen, profesionalac je, radili su s njim sigurno najbolji psiholozi i verujemo da će igrati od prvog minuta. Nije Poketino zabadava poveo najjaču artiljeriju u Beograd. Ne očekujemo Sona na klupi, već na terenu.

U napadu je nezamenjiva opcija Hari Kejn. Virus je pokosio reprezentativca Engleske, ali se on oporavio. Nema sumnje da će strelac četiri gola za Hotspur na tri utakmice Lige šampiona istrčati na travnati tepih stadiona ‘Rajko Mitić’.

Gazaniga – Fojt, Aldervajlerd, Sančez, Dejvis (Rouz) – Dajer, Vinks, Ali, Moura, Son – Kejn.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter