0
Domaći fudbal

BURA U NAPULJU: De Laurentis kažnjava igrače Napolija zbog nediscipline, Anćelotiju se drma klupa jer ih je podržao!

Objavljeno: 06.11.19 u 16:33

Situacija koja pomalo podseća na obračun kod OK korala odvija se u Napulju, a u centru haosa su igrači, trener i predsednik Napolija.

Aurelio De Laurentis je organizovao tim bilding druženje igrača Napolija i produženi karantin u hotelu od poslednje utakmice u Ligi šampiona, do narednog duela u Seriji A protiv Đenove u subotu.

Kako mediji navode ovo je standardna praksa u timu nakon serije lošijih rezultata. Na ovaj potez odlučio je De Laurentis nakon dva vezana neuspeha, prvo poraz od Rome 2:1, a potom i remija u LŠ protiv Salcburga (1:1).

Karlo Anćeloti se nije složio sa odlukom iako je inicijano odobrio. Predsednik kluba je istakao u razgovoru sa italijanskim medijima da igrači ne bi trebalo da na ovakav potez gledaju kao kaznu, već kao šansu da se igrači što bolje upoznaju.

Ipak pojedini izveštaji govore da je Anćeloti jasno bio protiv ove odluke od početka, a da je kroz sapštenje izdato medijima doveden pred svršen čin i da je morao da se povinuje odluci kluba o produženom karantinu.

S ozbirom da su igrači Napolija bili protiv odluke kluba, a podržao ih je i sam Anćeloti, prvi čovek kluba je navodno naložio advokatima kluba da nađu najbezbolniji način da se ugovor sa renomiranim trenerom raskine

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter