2
Evrokupovi

Foto: FK Crvena zvezda

MILAN RODIĆ ZA HS: Znamo recept za Totenhem, neće im biti lako! Lepo mi je u Zvezdi…

Objavljeno: 05.11.19 u 12:18

Uradili smo analizu i pokušaćemo greške da svedemo na minimum, a očekujem dobar učinak pozadi i bez Kejna su veoma opasni – kaže levi bek Zvezde.

Mnogo mečeva su od jeseni 2017. godine odradili igrači Crvene zvezde, a samo dva kluba su uspela da pobede domaćina i tu ‘čast’ su imali Arsenal i Pari Sen Žermen.

Ostali su zaustavljeni i pred megdan sa Totenhemom, levi bek Milan Rodić se nada da njegova ekipa može da zaustavi londonsku mašineriju.

– Jesu moćni i dobri, a nećemo se zaletati već igrati čvrsto i odgovorno. Recept je čekati njihovu grešku i pokušati poentirati iz kontranapada. Lako je reći, ali mi imamo pravo da se nadamo povoljnom raspletu na našem stadionu – kaže Rodić.

Spominje se da najbolji napadač Kejn i možda Son ne budu na terenu.

– Nismo opterećeni njihovom kadrovskom situacijom, a ko god bude igrao za Totenhem oni su jaki individualci sa dosta iskustva igranja na vrhunskom nivou. Ipak, na krilima naših navijača daćemo sve od sebe.

Težak poraz u Londonu pokazao je moć Engleza.

– Oni su tada tražili izlazak iz rezultatske krize, a vidi se kvalitet i pogotovo to da lako kažnjavaju svaki propust. Nama je taj meč ‘pomogao’ da izvučemo pouke da moramo da budemo organizovani, čvrsti i odgovorni.

Dosta zavisi od učinka odbrane.

– Defanziva je protiv Engleza mnogo važna i pokušaćemo da budemo na visini zadataka, a ako naš vezni red bude raspoložen onda možemo da se nadamo podvigu. I bod je po meri…

Na kraju, ovakvi mečevi privlače evropske skaute.

– Nisam opterećen odlaskom. Ovde mi je lepo, igramo sa velikim timovima, a kada dođe vreme izabraću najbolju ponudu – poručio je na kraju Rodić.

0
0

2 Komentara

  1. Samo da ne igrate opet u Milojevićevoj formaciji 2-7-1 i da vam desni bek opet ne prestoji cijelu utakmicu na liniji centra.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter