6
Evrokup

FOTO: KK Parrtizan

GROBARI PESIMISTIČNI: Krenule oštre kritike nakon prvog poraza u Evropi (TVITOVI)

Objavljeno: 05.11.19 u 23:46

Košarkaši Partizana večeras ne samo da su poraženi nego su nadigrani u svim parametrima od strane Valensije koja je na kraju slavila 69:83.

Ne brine toliko poraz ‘Grobare’ koliko činjenica da Partizan u trećoj četvrtini nije mogao da ‘ubode’ koš iz igre i da je za 10 minuta postigao devet poena. Navijači nakon poraza brzo su pohvale zamenili kritikama, a neki idu toliko daleko da Partizanu predviđaju tešku borbu za plasman dalje.

FOTO: KK Parrtizan

0
0

6 Komentara

  1. PARAHOVSKI, PEJNERS ,
    VELICKOVIC,JANKOVIC,BIRCA
    DZABA SEDE, PESKIRASI.
    DA BI OSVOJILI KUP, TREBA NAM PRAVI CENTAR, KRILO,
    I BEK SUTER. ALI BEK SA
    15 POENA PROSEK. OVAKO
    SMO TANKI. POLA TIM DOBAR, POLA PROSEK !!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • covece pa sta si ima prosle godine na tim pozicijama, i ranijih godina. pa jel mi hocemo pola nba u partizan, spustite loptu malo. mozda nije ova ekipa ni po mom nekom ukusu, ali valjda ovaj trener zna sta je dovodio, pa ne moze se svacijem ukusu ugoditi. po meni treba jedan nedovic ovoj ekipi, neko ko moze da sutne, da ide na prodor ali ga ne mozemo priustiti. mozda bejl bude neko ko ce ekipu za 10,20 % nadograditi, sto bi bilo i vise nego dovoljno

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter